Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23dec/120

Huis in kerstsfeer

Vanmorgen ging de wekker om 7 uur, eruit en eerst koffie dat is heerlijk als je vroeg op moet. Na de koffie snel wat dieren doen en wat mail lezen. Tijd om Lianno te gaan halen en die was al helemaal klaar en wij waren zelfs 15 minuten te vroeg. Samen op weg naar Lelystad en Lianno heeft een hele mooie tekening gemaakt speciaal voor ons dat is heel lief. Thuis gekomen eerst wat drinken en eten maken, Lianno leest zijn post hij heeft ook kerstkaarten gekregen en is er blij mee. Na het eten gaan hij en Johannes samen de kerstboom opzetten en als die staat hangt Johannes ook nog een mooie guirlande op aan de boekenkast. Om alles netjes en ruim neer te zetten hebben de mannen de enkele stoel behorend bij bankstel in de garage neer gezet. De boom is heel mooi geworden en dan mag Lianno de cadeautjes halen en eronder leggen, nu kijkt hij uit naar dinsdag want hij is wel erg benieuwd wat er in zijn pakjes zit. We maken mooie foto van hem bij de boom die hij optuigde en sturen die mooie foto naar zijn moeder met een leuke kerstkaart die hij zelf maakt op de pc. Lianno gaat dan half uurtje op internet spelen en daarna gaan we gezellig een echte kerstfilm kijken Arthur Christmas, echt een hele leuke film uit 2011.

MV5BMTYyMjMyMzEzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDg4NTM5Ng@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_

Dan maak ik een lekkere ovenschotel en gaan we eten, Lianno vind he terg lekker en wij ook. Na het eten ruimt hij de tafel af en hij heeft de vaatwasser ook voor me gedaan. Dat vind ik erg lief, we meten hem nog even en hij is 1 meter 39  lang pff weer 2 cm groter dan paar maand terug toen ik kleren kocht voor hem, hij groeit hard momenteel. Dan is het tijd om terug te gaan en onderweg speelt hij de nieuwe Angry Birds Star Wars, erg leuk spel. Op de groep even gesproken met leiding en morgen belt Lianno en dinsdag halen we hem weer op. We kijken er allemaal naar uit kerst samen te zijn hier in Lelystad en dan blijft hij tot donderdagavond. Toen wij thuis kwamen heeft Johannes de knoop doorgehakt en zijn pc omgetoverd naar Windows 8, alles is prima gegaan geen problemen, wel erg wennen hoor hoe dat er allemaal uitziet, maar erg snel. Tijd zal nu leren of het hem echt bevalt, maar voor nu prima en hij is tevreden.  Ik heb ondertussen mijn mail gedaan, spelletje op mobiel en Facebook en wat prijsvragen. Ook heb ik Lianno zijn site bijgewerkt. Uiteraard met foto’s van vandaag en ikz et er zo hieronder ook nog wat neer. Even met moeders gebeld dat was nuttig en gezellig, we moesten even wat afspreken nog voor kerst.  Het was vandaag weer een superleuke en relaxte dag en nu begint het echte aftellen naar kerst. Maar goed nu eerst maar eens even douchen en dan zo slapen morgen weer een nieuwe dag.
Op de foto heeft Lianno volgens zijn eigen zegge eens toer en lekker warm shirt aan dat hij kreeg van Bianca, juist ja van die Bianca die ons ook in kilo’s kaas voorzag. Bianca namens Lianno heel erg bedankt!

 

Kerst 2012 Kerst 2012
Kerst 2012 Kerst 2012
Kerst 2012 Kerst 2012
Kerst 2012 Kerst 2012
Kerst 2012

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.