Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22dec/120

Gezellig bezoek van Elisabeth en Camiel

Vandaag sliepen we lekker uit tot 10 uur, heerlijk begin van de vakantie en ik heb goede nacht gehad. Na de koffie, dieren verzorgen en toen naar de Praxis, we moeten iets op hout maken dus mooi lijstje  uitgezocht  en toen naar de Intratuin. Ik heb daar visvoer gehaald en wat nieuwe plantjes voor bij de guppen, die eten namelijk de waterpest op dus tijd voor nieuwe. Van Twil had ik nog een mooie waardebon en ik had me voorgenomen daar iets moois voor op tafel van te halen, nou Twil ik heb een hoge vaas met chrysanten erin gehaald en die is mooi opgemaakt, gaat straks lekker ruilen.
Kerst 2012
Daarna naar huis en begonnen met kerst cadeaus in te pakken, terwijl Johannes de waterplanten in de bak deed en al snel kregen we bezoek. Elisabeth en Camiel waren er. Ze hadden lekkere koffie, chocolade bij zich en Johannes is alsnog voor zijn verjaardag erg verwend. Het werd een super gezellig en vooral ontspannen middag met veel lachen en kletsen. De post bracht ondertussen mijn gewonnen kerstpakket van klbr/22 en dat was heel erg leuk een doos vol kleine pakjes en met heel veel plezier samen uitgepakt.
20121222_143924
Servettenhouder, pannenlap, kaarshouders, zuurstok, lekkers van soort hout, chocolade, klein schoolbord en tape ik vind het echt superleuk. We aten gezellig en uitgebreid kaasfondue. Camiel hielp me met mijn mobiel en Elisabeth tipte me over nieuwe games voor op mobiel. Helemaal top naast Wordfreud (scrabbel)  speel ik dus nu  WordOn (woorden maken) en Ruzzle (woorden zoeken op tijd) compleet verslaafd en ook speel ik met de moeder van Elisabeth en Marc Meeuwis, ja precies die lieve schattige broer van Guus Meeuwis. Eind van de avond gingen zij naar huis en we wensen jullie hele fijne dagen en we zien elkaar snel weer. Ik ben toen verder gegaan met de kerstcadeaus inpakken en nog wat rommelen op de pc en nu ga ik snel douchen en bed in morgen vroeg op en Lianno halen. Het was een heerlijke en gezellige dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.