Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20dec/123

Internet vriendschappen

Vandaag geen posting over mijn dag maar voor de verandering over iets wat ik veel mee maak. Ik zit al jaren veel op  internet en ook op sociale media zoals Twitter, fora en Facebook. Ik heb ook een eigen forum over prijsvragen. Ik leer veel mensen kennen via internet en bouw daar een band mee op, hierdoor heb ik ook al veel mensen ontmoet en mooie vriendschappen er aan over gehouden die ik oprecht koester. Sommige mensen bel ik veel mee, andere heb ik alleen contact via de digitale wereld en weer andere zoek ik ook op, kortom alles kan. Ik wil het vandaag hebben over iemand die ik in mijn forum leer de kennen ze heet Bianca en wij hebben vaak via Facebook contact en mijn forum, he tis een leuk mens vol humor en verassingen. Afgelopen zomer stuurde ze een brief zomaar met daarin kaarten voor de Efteling en ik was er compleet stil van en voelde me zo vereerd. Zij lachte en enige wat ze wilde is dat wij met Lianno een geweldige dag zouden hebben en geloof me dat hebben we gehad 2 dagen zelfs. Vandaag kwam er een pakket en ik verwachte niets en het was zwaar dus liet ik het de postbode in de gang zetten tot Johannes thuis kwam en toen waren we beide stil………het bleek van Bianca te zijn. Ze werkt in een kaaswinkel en heeft ons verast met een doos vol kaas (zo’n 7 kilo).
20121220_190311(0)
Daar wordt je toch wel even stil van en als je dan haar bedankt zegt ze ach is niets geniet er maar van het is je gegund! Bedenk even dat ik haar enkel ken van mail, FB, Twitter, Forum en we willen elkaar een keer gaan ontmoeten, maar we wonen neit echt dicht bij elkaar ook niet super ver denk ik, kleine 110 km. Maar als je dan zo wordt verrast door iemadn die je alleen kent via de digtale weg dan ben je wel even stil, wij wel!
Onze reactie:

shocked-smiley-33326281168

Bianca heel erg bedankt we gaan er zeker te weten echt van genieten, heerlijk kruidenkaas, oude kaas het wordt echt smullen de komende weken!  Het klinkt zo makkelijk dank je wel eigenlijk te simpel, ben erg stil van en compleet verrast en wij wensen jouw in ieder geval hele fijne feestdagen en een super 2013! Een dikke knuffel van ons allemaal!

Reacties (3) Trackbacks (0)
 1. Heel graag gedaan meiss.Genieten gaat zeker lukken en ja in het nieuwe jaar gaan we zeker een keertje afspreken.Want zo heeeeeeeeeel ver wonen we nu ook weer niet uit elkaar!Ook jullie gun ik een heel mooi en liefdevolle kerst en geniet van de feestdagen!Xxx

 2. Wat ontzetend lief!!
  Ik kreeg gisteren ook van een twitteraar die ik nog nooit had ontmoet een voedsel (kerstpakket) dan zit je wel even met tranen in je ogen hoor.
  Dat een onbekende dit voor jouw doet.
  Geniet van je lekkere kaaspakket!

 3. Oh, wat lief van Bianca, dat zijn de echte verrassingen waar je even stil van wordt.
  Smullen jullie er maar lekker van, ziet er in ieder geval heerlijk uit……..XX


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.