Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19dec/120

Infuus @Home ivm kerst

Vandaag ook vroeg op en rustig beginnen met koffie. Ik doe de dieren, ruim wat op en rommel in huis. Uiteraard doe ik mee aan diverse prijsvragen en vermaak me op Facebook met spelletjes. Ben wel moe ik heb weer een slechte nacht gehad, maar zelfs dat went. Ik mail gezellig met een lieve internet vriendin Marjon…echt leuk mail heen mail terug en zo kletsen we over van alles en nog wat. Lunchtijd en dan komt Jop tijd voor infuus. Alles loopt prima en prikken gaat perfect. Jop krijgt dan ook zijn kerstpakket en pakt het ook helemaal uit en vindt het super leuk. We kletsen en kijken een film Prometheus goede en spannende film, we eten dan samen en Johannes eet mee, maar moet in de avond nog wel wat werken. Na het eten is infuus klaar en Jop gaat en wij zien elkaar weer in het nieuwe jaar. Dit infuus stond eigenlijk op volgende week, maar dan is het 2e kerstdag dus dat doen we maar niet, dus een week eerder en nu gewoon volgens schema weer op 9 januari. Dit was dus laatste infuus van 2012. Volgend jaar krijgen we jubileum dan komt Jop al weer 5 jaar aan huis om de week en heb ik 6 jaar al infuus Myozyme.  De eerste periode kreeg ik het natuurlijk gewoon nog in Erasmus MC te Rotterdam. Sjoerd komt dan al 9 jaar die kwam voor het eerst in begin 2004 om een klus te doen in de tuin en vervolgens kwam als huishoudelijke hulp, de tijd vliegt voorbij echt waar.In de avond nog wat gerommeld maar ik en ook Johannes is erg moe dus we gaan nu douchen  vroeg (half 10) en naar bed.
images

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.