Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18dec/120

Kerstpakketten voor mijn “personeel”

Vandaag op tijd op, want het is dinsdag en dus komt Sjoerd rond 9 uur. Johannes werkt even thuis want het is weer drama op de A6 en alles staat stil door ongeluk, als de weg vrij is vertrekt hij naar Amsterdam. Sjoerd is er en doet zijn ding en we genieten van de koffie. Het is bijna kerst en elk jaar doe ik dan wat leuks voor mijn hulp want het is een soort personeel en werkgevers delen bijvoorbeeld kerstpakketten uit, ik doe elk jaar wat anders maar dit jaar kwam ik op internet iets tegen van SBS6 een mooi pakket en die heb ik voor mijn “personeel” aangeschaft. Sjoerd is  de eerste die hem krijgt, morgen krijgt mijn verpleegkundige van het infuus er ook een. Die twee komen heir al jaren Sjoerd een jaar of 11 en Jop komt 5,5 jaar al hier, je krijgt een band met die mensen en dus wil ik in december altijd iets extra’s doen, dit jaar dus een kerstpakket als dank voor wat ze doen voor mij en omdat Johannes ook veel doet kreeg hij als verassing er ook eentje. Het is een leuk pakket met allemaal lekkere dingen en nuttige dingen erin, oordeel zelf maar.
20121215_130943Sjoerd nam het met veel plezier mee naar huis. Ik begon de dieren te verzorgen en de kleine kikkertjes doen het goed en de nieuwe vissen ook dus daar ben ik blij om. Ik maak de dieren bakken bij de reptielen schoon dat is niet zo zwaar hoor met een zeefje  zeef je de troep uit het zand en maak de ramen schoon, geef ze vers water en sproei de grond bij anderen, deel levend voer uit en dan is het klaar.Dan doe ik een tukkie in mijn stoel ben moe, slaap weer slecht de laatste tijd heb veel aan mijn hoofd waar ik hier op het log niet over in details kan treden, maar ik heb ook de knoop doorgehakt en heb actie ondernomen dus ik verwacht dat er wel duidelijkheid komt op korte termijn, das na de feestdagen uiteraard. Ik ben dus wel bezig met een oplossing, want ik heb mijn nachtrust echt nodig, mijn lijf kan dit zo niet langer aan. Verder mijd ik het nieuws, de kranten en dat soort zaken zodat ik me niet druk hoef te maken om zaken die ik toch niet in de hand heb. Dan even op de pc prijsvragen doen en dat doet een mens goed,want er is een complete prijzenregen begonnen heir en ik wordt er gewoon intens vrolijk van, prijs na prijs rolt mijn mailbox binnen de een nog mooier dan de andere. Ik heb voor Johannes een goodiebox gewonnen van Coca Cola, je moest iemand opgeven die hem verdiende en voilà  daar is de box, geen idee wat er allemaal inzit maar in ieder geval zit er of een coca cola retro pick-up in of een mini koelkast.
184453_10152100913883306_1516863995_nToen ik de advent kalender van Diernieuws.nl deed kwam de melding Gefeliciteerd U heeft de Theepot van Leopold Vienna t.w.v. € 59,95 gewonnen, helemaal gaaf echt mooi ding en dubbelwandig dus lang lekkere hete thee.

prize17

En tot slot won ik met een gedicht bij female-gamers.nl een box met 3 spelen voor de Xbox360! Dat wordt gamen, maar wel als Lianno er niet is wan dit is absoluut geen kinderspel!
63507_3_silent-hill-hd-collection-xbox-360

'T heerlijk avondje is weer gekomen
En Sint heeft zijn zwarte pieten meegenomen

Sint weet, sommige mensen hebben alles al
En dat is ook bij die wel het geval

Toch weet Sint niet wat hij je naast die dure Xbox moet geven
Een  bijzonder goed spel ligt wel in zijn streven

Maar dan roept een Piet dat hij wel wat weet
En dat scheelt de Sint weer een hoop gezweet

Het kan het beste maar Silent Hill HD Collection  zijn
vele uurtjes spelen das toch fijn

Dit gedicht is bijna uit
Nog twee regels te gaan, hard en luid

Pak 't maar uit dan hoef je niet langer te smachten
Geniet er maar van en houd Sint in gedachten

Sint & Piet

Maar goed ik ben dus weer heerlijk verwend met al deze prijzen en kijk dus nu echt uit naar de postbezorgers. Verder heb ik wat zitten breien, de trui is nu echt bijna af nog 5 cm mouwen en dan in elkaar maken. We kijken wat t ven ik maak een heerlijke zuurkoolschotel uit de oven. Johannes is laat maar we eten toch samen. Moeders komt nog even langs en we kletsen gezellig, spreken dingen af voor kerst en drinken een heerlijke koffie. Ik kreeg op Facebook lekker recept voor een speciale koffie en die hebben we gemaakt échter zonder de slagroom en framboos, maar dat si afwerking de rest ha dik in huis. Het is een heerlijke winterkoffie, maar voor mij veel te sterk (ik had al  veel minder 43 erin dan moest maar toch te  sterk) maar moeders en Johannes vonden het heerlijk.67786_567116136647437_1545293174_nZo maak je het:
Voeg 50 ml Licor 43, 80 ml warme chocolademelk, en 50 ml espresso in een glas voor speciaal koffie. Maak af met een toef slagroom, een framboos en geraspte chocolade. Puur genieten. Goed daarna ging moeders naar huis, wij rommelden nog wat op internet en nu ga ik snel douchen en proberen te slapen. Morgen weer een dag met infuus.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.