Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17dec/120

maandag……….weet geen titel

Vandaag heb ik weinig zin om iets te schrijven..ik heb lekker met Twil aan de telefoon gezeten en ze komt volgende week weer naar Lelystad en blijft nachtje slapen, mits de weergoden haar tegen werken. Voor de rest de dagelijkse zaken gedaan en ik zit in een dip over van alles wat er in de wereld gebeurt waar je geen invloed op heb maar wel last van kan hebben.  Neem de bultrug soap  als voorbeeld, het geweld  bij sport, mensen die doordraaien en hele gezinnen ontwrichten door schietpartijen, het geweld in Syrië, Egypte Israël en Palestina en familie drama’, onze regering die de ouderen en gehandicapten weer in de kou alten staan en mensen met lage inkomens de weg naar de goot lijken te wijzen enzovoort enzovoort de wereld is ziek in mijn ogen en er is geen medicijn.
462061_499688226732621_367032819_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.