Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16dec/120

Kerstsfeer in huis!

Vanmorgen weer lekker tot 11 uur op bed gelegen, heerlijk uitslapen. Rustige dag van gemaakt. Dieren verzorgd, prijsvragen in gevuld, forum bijgewerkt en lekker spelletje gespeeld op Facebook. Ik zet nu dagelijks de pc aan op Sky radio The Christmas Chanel en helemaal blij ben ik nu Johannes die op de radio heeft gezet. We hebben dongel dus internetradio en daar heeft Johannes hem geprogrammeerd en nu kan ik luisteren zonder de pc aan te doen. Dus meteen meer van de internetzenders erop gezet en nu kan ik altijd luisteren  met en zonder pc. Dus nu luister ik heel de dag naar kerst muziek heerlijk………vooral als het donker is en onze kerstversiering gaat branden. Lampjes in de vorm van ijspegels voor het raam en een lichtslang met Kerstman aan de terraria stelling. De boom zetten we zondag pas op als Lianno er is, die vindt het erg leuk en heeft gevraagd of hij onze boom mocht doen. Dit wordt de laatste week dat Johannes werkt dit jaar, heerlijk 2 hele weken vrij voor hem met allemaal leuke dingen gepland.  De dag was zo weer om we aten simpel soep met broodje en keken in de avond wat gezellige tv een mooie film en nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.