Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13dec/120

En dat was alweer donderdag

De dagen vliegen echt aan me voorbij, de tijd gaat wel erg snel. Vandaag werkte Johannes wederom thuis en ik sliep tot half 10.  Kom langzaam bij van de drukte. Nienke belde en gezellig even zitten na kletsen. Dieren verzorgd en zitten turen naar de kleine nieuwe kikkertjes en de algeneters in de guppenbak, ik kan dat echt uren volhouden. Nog maar 12 dagen voor kerst………aftellen dus! Onze agenda’s zijn vol op de eerste dag de moeders en tweede dag gaan we naar de zus van Johannes en haar kids met partners. Kortom worden leuke dagen. Lianno heeft het er al veel over maar onderwerp van gesprek is toch wel  vuurwerk en oud & nieuw, tja jongen knul bijna 12 jaar. Vuurwerk is alles en ik zelf heb er een gruwelijke hekel aan en vind het doodeng. Johannes zal dit jaar weer wat afsteken met Lianno, we hebben een klein pakket siervuurwerk en iets wat Lianno vroeg uit de kinderafdeling, een soort katapultje dat iets omhoog schiet met led lampje……
nu ben ik benieuwd wat Lianno ervan vindt, uiteraard ook alle veiligheidsdingen, bril, lontjes en klem om in vast te zetten.25_11_2012_21_22_17-foto%20125_11_2012_21_59_52-skybulled
Verder online wezen shoppen voor een leuk kleinigheidje onder onze boom, ook dat is gelukt. Dus we zijn  er goed als klaar voor, op de verse dingen na. Verder veel op pc gedaan prijsvragen, Facebook spelletjes, advent kalenders. Ik had nog fruit ingevroren liggen en de vriezer moet leeg want die moet even ontdooien en ijsvrij gemaakt worden, dus al het fruit  laten ontdooien en in de blender met wat melk en heerlijke gezonde shakes was het gevolg. In de avond  gezellig zitten kletsen met Johannes en wat op de pc verder gerommeld, nu  bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.