Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12dec/120

Infuus@Home op 12-12-12

polls_december_12_2012_5801_996000_poll_xlarge

Vandaag werkt Johannes weer thuis, ik kan dus lekker blijven liggen tot half 10 en dat doet me goed. Ik rommel wat op pc in het prijsvragen-freaks forum en doe veel acties mee. De tijd gaat weer snel en ik doe ook meteen de boodschappen even die komen morgen weer aan de deur. In de middag heb ik infuus en Jop heeft voor zichzelf en ons gif kikkertjes opgehaald en we hebben dus 10 babykikkertjes (Epipedobates tricolor). Volwassen zijn ze 19-25 mm en nu dus ongeveer de heflt zo leif om te zien. We hebben dus nu in totaal 13 kikkertjes  van deze en dan nog 2 Phyllobates lugubris. Zie voor meer info onze homepagina onderdeel Tropische kikkers
tricolor23Het infuus verliep snel en goed. we aten gezellig samen en waren wat later klaar omdat we later begonnen door de jonge kikkers. Jop wilde graag wat van mijn jonge Endler guppen en die kreeg hij uiteraard wat vrouwen, hele jonge dag oud en 2 mannen dus nu kan hij die bij zijn kikkers laten zwemmen. Mijn guppen kweken zich snel voort er si elke dag wel nieuw grut en zo lief om naar te kijken en ruimte genoeg, dit zijn mini soort en ze zitten in 120 liter bak dus nog heel veel ruimte en liefhebbers genoeg voorde jongen. Na het infuus nog wat op internet gerommeld en genoten van de nieuwe aanwinst. Nu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen, morgen weer een dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.