Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5dec/120

Sinterklaas met sneeuw

Vanmorgen stonden we vroeg op, het is Sinterklaas vandaag ook al doen wij er niet veel aan. De dag begint leuk als ik direct een mooie elektrische tandenborstel van Oral-B win met tandpasta erbij.
KnipselJohannes werkt thuis vandaag en ik doe mijn eigen dingen zoals de was, dieren, veel prijsvragen en een spelletje op Facebook. Ik kijk uit naar het weekend wordt gezellig. Ik hoor al vroeg dat er voor vrijdag weer alarm is vanwege hevige sneeuwval en storm, das minder want dan moet Johannes natuurlijk even op en neer naar Hoenderloo om Lianno op te halen. Gelukkig hebben we een veilige auto met winterbanden en is Johannes een goede chauffeur. Het sneeuwt vandaag en nu helemaal en nu blijft het ook liggen als ik dit tik, er ligt al een ruime centimeter. In de avond kijken we tv en dat is leuk met Paul de Leeuw. Nu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.