Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4dec/120

Rust zacht Luna

Vanmorgen weer op tijd opgestaan, al vroeg belt Sjoerd dat hij niet komt. Het is een hele slechte nacht geweest en Luna is te ziek en ze hebben met de dierenarts besloten hem in de ochtend te laten inslapen. wij vinden dit heel erg, Luna was een levendige lieve ondeugende hond van net geen 6 jaar en wat zullen ze dit  beestje gaan misse. we wensen Sjoerd en Dien heel veel sterkte met dit grote verlies. Rust zacht lieve Luna, de pijn is nu definitief over. Ik rommel wat in huis en op de pc, Johannes werkt thuis. Ik ben verdrietig ik voel zo mee met Sjoerd en Dien wij hebben  tijd terug 2 jonge katten achter elkaar verloren aan FIP, stomme rotziekte, onbegrijpelijk en zoveel ellende toen en zoveel verdriet en nu verliezen zij hun tweede hond zo jong dat is gewoon niet eerlijk. Ik doe het huisje dus deels nu zelf en ben druk met Ik  ben ook geschrokken van de  dood van Richard N uit Almere, de grens rechter die dood  geschopt-geslagen is door 3 knullen van 15/16 jaar. Voetbal is een mooie sport maar als ik dit weer lees en hoor ben ik van mening dat we het maar beter kunnen afschaffen. Altijd ellende en geweld,vernielingen, als het niet leuk kan dan gewoon niet als je het mij vraagt. Ik steek veel tijd in prijsvragen en forum het is adventtijd dus heel veel dagelijkse acties ook leuk als je ziet wat je allemaal kan winnen, het geheim van winnen is het plezier hebben in het meedoen. Verder kijken we wat tv en doen we samen de boodschappen bij Albert.Speel nog wat op FB en nu ga ik mijn bed opzoeken. Tot slot een leuke foto van mezelf met schoothondje Luna, gemaakt bij Sjoerd en Dien thuis juli 2009.
olie 005

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.