Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3dec/120

Abrahams dag

Vanmorgen stonden we rond 9 uur op, Johannes is lekker vrij vandaag. Bij de koffie krijgt hij de verjaardags post en daar zitten mooie en leuke kaarten bij, op eentje staat je bent zo oud als je je voelt  dus  18 jaar met 32 jaar ervaring  Glimlach
Het sneeuwt dan…….de eerste sneeuw op Johannes zijn verjaardag. Het blijft beetje liggen, maar voornamelijk natte sneeuw.
252323_493297334038377_1041966846_nAl snel is er visite de oude buurtjes Ria en Herris, Johannes krijgt een heerlijke fles Jagemeister  met 2 mooie glazen. Dan komen Sjoerd en Dien en die geven hem een gave kist met allemaal voer voor de buitenvogels, zo leuk en we drinken gezellig koffie en  een gebakje erbij en het is erg gezellig. Sjoerd wordt gebeld over Luna de DA en het is niet goed ze gaan direct naar de DA toe voor meer duidelijkheid. Ik maak me zorgen om die lieve hond.  Dan gaan ook Ria en Herris naar huis en eten wij en broodje. Mieke staat voor de deur gezellig bij zitten kletsen en heb haar al even niet gezien. Sjoerd belt en Luna moet naar Amsterdam voor meer duidelijkheid maar er is vergroeiing in de rug met kraakbeen vorming, nu maak ik me helemaal zorgen om die lieve hond ze is pas 6 jaar. Ze was lief en speels en tot paar dagen terug niets mis mee.  Dan komen moeders en Loes en gezellig aan de koffie Johannes krijgt echte kersenbonbons en rumbonen. Rond 5 uur belt mijn broertje heel gezellig met zijn allen aan de telefoon zitten kletsen.  Dan gaan de moeders weer naar huis, mijn moeder was afgelopen week ziek en hoest nog en is wat verkouden, is het echt het weer voor. Wij bestellen lekker eten en eten bij de tv. zoals elke maandag belt Lianno en dat is weereen super leuk kwartiertje en gaat volledig over het komende weekend.  In de avond nog lekker op de pc zitten rommelen en na zitten kletsen over de leuke dag. Tja mensen zeiden vandaag wel allemaal heee geen abraham, geen ballonnen  of slingers…..nope kwam er niet van dus geen versiering voor Johannes was dit niet erg, voor hem hoeft niet heel de buurt te weten dat hij  50 jaar is. maar goed mensen als hij 60 jaar wordt zal ik meer mijn best doen hoor LOL! Nu is de dag om en op naar het feestje op zaterdag dat wordt een hele drukke maar gave dag! Nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.