Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2dec/120

Zondag

Vanmorgen lekker wat uitgeslapen en toen lekker aan de koffie. Dieren verzorgd en huisje aan kant. Beide bezig geweest met spelletjes, prijsvragen en andere zaken op de pc. Johannes moest zijn oude werk laptop leeg maken. In de middag hebben we samen onze mooie led lamp opgehangen, een vierkante en hij kan 1 kleur of steeds wisselen en het staat erg leuk. We keken wat tv een spannende film  met als titel D-wars. Sjoerd belde nog even met  naar nieuws over hun lieve hond Luna, ik hoop dat het goed komt, we denken aan jullie morgen vroeg als jullie foto’s gaan maken, sterkte. De dag was zo om, net als de jaren want over paar uurtjes is het zover dan komt Abraham bij Johannes op bezoek. Nu ga ik snel douchen en dan slapen morgen bezoek en veel gezelligheid!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.