Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1dec/120

Welkom in december

Daar gaan we dan de laatste maand van 2012 in, een drukke feestmaand en op naar 2013. we sliepen eerst lekker uit en daarna samen rustig aan de koffie. Ik begon met de prijsvragen er zijn allerlei  adventskalenders met mooie prijzen en dus veel te doen in deze dagen. Dieren verzorgd en daarna naar het centrum. Het is druk in het centrum en het is erg koud maar heb niet veel keus. Johannes zijn nieuwe horloge heeft een probleem nadat we het zaterdag jl ophaalden is het op woensdag eindelijk gaan werken maar na 3 uur stopte die weer en tot nu toe doet hij dus weer niets. Naar de juwelier die denkt dat de oplaad cel niet goed is maar ik twijfel of het hele horloge niet goed is, maar laat het achter om de cel te vervangen. Samen even snel de Jumbo in voor een paar kleine dingen en dan weer naar huis. Thuis rommelen we  op onze pc’s, kletsen en luisteren naar de muziek op Qmusic. We hangen samen eindelijk de schilderijlampjes op boven de schilderijen, led lampjes en het staat super. Ik maak daarna eten en we eten bij de tv en kijken naar een leuke film Brave.Brave Fireflies Artwork 40x60_Brave_FirefliesHet is een super mooie film, spannend en leerzaam en erg mooi gemaakt. Verder kijken we nog naar wat andere leuke tv series en de avond vliegt om. Nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.