Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30nov/120

Laatste dag van november

Vanmorgen op tijd op en het werd een druk ochtendje alles tegelijk, maar goed dan ben je daarna mooi klaar. Johannes werkte thuis. Sjoerd kwam en maakte het huisje schoon, Nienke belde en we waren ent begonnen met bellen en toen  kwam er opeens van alles dus hingen we maar even op. De monteur kwam binnen en verving de accu en net toen hij weg wilde gaan kwam de bezorger van Albert met de boodschappen. Was nog niet klaar of de bezorger van de apotheek was er. Ondertussen was Sjoerd klaar en ging naar huis en ik plofte na het op ruimen van de boodschappen in mijn stoel met koffie. kijk op de klok 11.30 uur pff tijd voor lunch en ik maak een pizzabroodje in de nieuwe oven. Na de lunch ben ik gaan bakken, ik heb gevulde speculaas gemaakt en na een uurtje was die klaar en hij is erg lekker!
20121130_154326Lang geleden dat ikz elf iets gebakken heb en dit smaakt erg goed en  eens zien wat we binnenkort gaan bakken. Ik verzorg de dieren, speel spelletje op FB en doe prijsvragen. Dan is het etenstijd en we maken in de nieuwe magnetron een heerlijke pizza spinazie en op de crisp plaat en dat smaakt ook voortreffelijk,  magere yoghurt met sinaasappel toe. we eten bij de tv en kijken onze favoriete programma’s. Het is erg koud vandaag ze hebben het op weerbericht over natte sneeuw het wordt dus nu echt winter.  En hoorde ent dat de eerste ongelukken al zijn gebeurt vanavond door gladheid. Goed ik ga nu lekker douchen en slapen hoogste tijd. Dag november en hallo december de feestmaand is er!!!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.