Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29nov/120

Nieuwe passing duw rolstoel

Vanmorgen op tijd op gestaan en aan de koffie, altijd eerst koffie, nu een keer Senseo. Ik kan kiezen uit vele soorten koffie hier, Senseo, Nespresso, filterkoffie, oploskoffie, espresso uit volautomaat en smaakjes met de Dolce Gusto. heerlijk hoor die keuzes en zeker voor een koffie verslaafde. Ik verzorg de dieren, rommel op de pc en ben lekker bezig. San belt en we kletsen gezellig bij…….heel fijn gesprek en we spreken elkaar later snel weer meis.  Begin van d middag komt er meneer van Welzorg om te praten over aanpassingen rugleuning duw rolstoel, leuke man  goed gesprek en wonder boven wonder snapt hij direct wat ik nodig heb. Hij voelt nog even de holling en ik zie aan zijn gezicht dat hij schrikt van hoe vergroeit die is, tja ik ben in de laatste 5 jaar dan ook wel bijna 5 cm gekrompen door de holle vorm. Na de passing komt mijn moeder gezellig even langs en we drinken wat, kletsen gezellig. Daarna gaat ze naar huis. Johannes komt thuis uit zijn werk en we eten lekker aardappels, snijbonen en visburger. De visburger is heerlijk krokant  geworden in de nieuwe magnetron.  we eten bij de tv en kijken onze favoriete series, ik speel  de dag door wordfreud – scrabbel op mobiel- en dat vind ik erg leuk. De post brengt nog een mooie prijs van Ice Age 4, ik won die en wist nog niet precies wat het was, maar het is een super grote badhanddoek en die is super mooi. Er zit ook nog een stel foto’s bij van de film, 2 kleurkaarten, 2 stickervellen en een mini puzzel en een zak Chuppa Chups milky lollies. Kortom leuk prijzenpakket. De avond is om ik ga douchen en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.