Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27nov/120

Echo gehad ….geen duidelijkheid nog

Vroeg op, ik mag niet eten, drinken of roken  en wat ruikt koffie dan lekker  als Johannes die drinkt. Goed dan gaan we naar ziekenhuis. Als wij daar zijn komt ondertussen Sjoerd en die doet gewoon zijn werkjes. De afdeling in het ziekenhuis liep nu al zo vroeg in de ochtend uit ik was eigenlijk om 9.15 uur aan de beurt maar werd pas om 9.45 uur geroepen en baalde enorm had erge dorst. Na 21.30 uur gisterenavond niets meer gedronken, gegeten. Op mijn rug liggen is moeilijk ademen en pijnlijk, maar goed moest even de echo  maakt me beurs ze duwde ook zo hard pfff. Als de mevrouw alles van mijn buik heeft gehad komt er een radioloog, grapjas om eerlijk te zijn hij zeg ah daar is de galblaas en ik euh pardon….en de mevrouw zei meteen nee nee stukje meer naar links. Goed foutje bedankt. Hij controleert een en ander en zegt dat er eens teen zit in galblaas, verder wil hij weten of ik echt niet gegeten heb en vraagt daar meermaals naar, nee is nee. Dan blijkt dat het vreemd is want mijn galblaas zou dan vol moeten zitten met gal en ik heb een compleet lege blaas op de steen na dan. Goed we zijn klaar met een dag of drie krijgt de HA de uitslag. we gaan nar huis Sjoerd is er nog we drinken samen koffie en dan gaat Johannes snel naar Amsterdam. Hij heeft van en voor zijn werk een gave nieuwe laptop gekregen vandaag. Ik klets nog wat met Sjoerd en dan gaat hij weg en ontdek ik dat de container naar buiten had gemoeten dus bel ik  Sjoerd en die komt direct nog even terug ben ik erg blij mee oud papier komt pas weer over 4 weken en hij zit echt overvol en ik heb er al naast liggen. Ik heb pijn en voel beurs op mijn buik. Ik verzorg e dieren, rommel op pc en dan komt mijn gave nieuwe magnetron hij is zo mooi. Ik bel gezellig met Nienke en dan komt Johannes thuis  jippie magnetron uitpakken en meteen kijken wat de crisp functie doet met patat, nou lekker vetvrije patat en knapperig super. Nu morgen maar eens goed de handleiding doornemen zoveel spullen erbij en zoveel mogelijkheden dat wordt lekker uitproberen. De avond gaat snel om ik rommel nog wat op pc en lees de handleiding van de magnetron en doe de boodschappen online. Ik ga van het weekend proberen gevulde speculaas te bakken. Dan krijg ik een win mail binnen leuk een draadloze deurbel altijd handig.
 prijs-advertentie

Zo de dag is om ik ga douchen en naar bed, morgen weer drukke dag met bezoek verpleegkundige beademingscentrum en infuus@Home.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.