Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26nov/120

Maandag zit erop…….van de laatste week november

Vannacht weer eens een slechte nacht, misselijk, veel pijn en dus bleef Johannes weer thuis werken en riep mij rond half 11. Ik ben moe, niet in orde en begin er nu een beetje van te balen. Ik verzorgde de dieren, ruimde de vaartwasser uit en rommelde wat in huis.  Ik kreeg een leuke win mail dat ik de dvd van Brammetje Baas heb gewonnen en das leuk, omdat Lianno die graag wilde zien via UPC on demand, maar er was geen tijd meer zondag en nu kan hij hem dus  gewoon kijken. Ik rommelde ook in het forum en deed wat prijsvragen. de middag was ook zo om en  ik maakte een lekkere ovenschotel met tonijn en die smaakte prima. we aten bij de tv. Lianno belde end at was een gezellig kwartiertje. Nog wat zitten breien, moest eerst wat uithalen omdat ik dom was geweest, maar het is gelukt en het voorpand is af en ben nu met de mouwen begonnen.  Johannes zijn nieuwe mooie horloge ligt nog op te laden, heb het idee dat het wel erg lang duurt, morgen maar weer eens kijken of hij nu werkt en loopt zo niet toch maar eens bellen met de juwelier.  Het zou 13 uur daglicht nopdig hebben en onder de lamp 45 uur om op te laden.  Hij heeft eerst in de vensterbank gelegen en ligt nu al sinds zondagmorgen onder een lamp. We gaan het zien morgen ben wel beneiwud. Nu tijd om te douchen en snel bed in, morgen vroeg naar ziekenhuis voor echo ben benieuwd of ik daar direct wat hoor. Uiteraard wil ik ook graag de oorzaak weten van die hevige pijn aanvallen in de nacht, met de oorzaak kunnen we tenminste iets gaan doen (hoop ik).  Voor nu welterusten.

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.