Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25nov/120

Lekker bakken met Lianno

Vanmorgen vroeg op douchen, koffie en toen in de auto op weg naar Hoenderloo. Het waait hard en veel regen. Lianno had er zin in en heeft een zak zelf gebakken pepernoten mee, die proeven we onderweg en zijn echt heel lekker. Thuis gekomen eerst even wat lunchen en dan krijgt Lianno een cadeautje, de adventskalender van Playmobil “museum roof”en omdat hij er pas weer 7 december si kan hij de deurtjes 1 t/m 6 nu openen en hij vindt het geweldig.
Adventskalender_Museumroof_met_verrassing_Playmobil_4168-500x500
Zo ziet het eruit en hier kun je ook alle inhoud al zien van de vakjes en ik vind dit echt heel leuk en Lianno dus ook.  Dit jaar geen sinterklaas bij ons en dus kreeg hij dit en een ketting met een medaillon eraan. Lianno wilde die al een tijdje hebben en zegt dan ik wil er 2 foto’s in  een van mijn moeder en  een van jou, nou ik ben overstag gegaan en heb een mooie medaillon geregeld met de foto;’s en niet heel erg recente want die heb ik niet van zijn moeder maar goed het is prima zo en  de foto si beetje onduidelijk maar Lianno was dolblij en herhaald e dat meermalig. Lianno zei nu zitten jullie altijd bij mijn hart en als ik moeilijk heb hoef ik alleen even te kijken en wordt ik rustig. Lianno is er super blij mee en heeft hem direct omgedaan.
20121125_115611 20121125_115630
Daarna speelde hij met zijn nieuwe Playmobil en op de laptop. Vervolgens zijn we cup cakes gaan bakken, ging goed en ze zijn heerlijk. Voor de vele foto’s kijk op zijn eigen Homepagina.
Lianno bakt Cupcackes Lianno bakt Cupcackes Lianno bakt Cupcackes Lianno bakt Cupcackes Lianno bakt Cupcackes Lianno bakt Cupcackes
We hebben er lekker van gesnoept met zijn allen. Daarna met zijn allen de dieren verzorgen en lekker kletsen, spelen op de pc en met elkaar. Johannes heeft nog wat gerommeld in de tuin terwijl wij in de keuken bezig waren. Nu is de dag al snel om en dus tijd voor eten ik maak lekker hutspot met worst! en dat was heerlijk. we aten bij de tv na het eten zijn we gaan rijden en terug naar de groep. Gezellig muziekje in de auto, kletsend en  bij de groep even staan praten en tijden afgesproken van halen (9.30) en brengen (20.30) op de feestdagen. Toen weer naar huis en thuis lekker breiend naar Forest Gump gekeken gave film en nu snel douchen en bedje in

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.