Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24nov/121

Johannes blij en super verrast door zijn verjaardagscadeau!

Vanmorgen ging de wekker om 11 uur lekker samen uitgeslapen en dat hadden we allebei ook wel even nodig. Na de koffie en ontbijt zijn we naar het centrum gegaan op naar de juwelier en al snel snapte Johannes wat ik voor zijn verjaardag had gekocht, een heel mooi horloge. Een horloge die zender gestuurd is dus altijd op de seconde nauwkeurig zou moeten staan en ook nog eens geen batterij heeft maar de zogeheten eco-drive. Dit horloge laadt zich op met licht. Johannes heeft altijd last van de bandjes dus ook een horloge met titanium band en dan is dit het resultaat.

citizen-horloge-AS2031-57EJohannes is er super blij mee en dat maakt mij dus ook weer erg blij. Hij is pas  over 8 dagen jarig maar hij heeft hem dus al en hij ligt nu op te laden in het licht. Omdat ik nu toch bij de juwelier was heb ik  meteen eens gekeken wat mijn gewonnen stukje goud  waard was. Ik won in 2010 10 gram puur goud bij het AD, het was in plastic en leek net een gouden postzegel, maar toen de waarde klonk  was ik super blij wat een hoop geld is dat waard en ja ik heb het verkocht. Ik wilde al langer een paar  nieuwe keukenspullen zoals de magnetron en een mooie snijplanken set en beide geen noodzaak en mijn spaarcentjes zitten nu in Johannes zijn cadeau, maar ja als je dan opeens zon dikke envelop krijgt kun je wensen vervullen en ben ik nu het AD dus erg dankbaar voor deze leuke en originele prijs. Ik heb dus een mooie magnetron uitgekozen en krijg er ook ngo gratis een design ovenschaal bij, ook een snijplanken set uitgezocht en dinsdag wordt het bezorgd en ik tel af. Ik heb veel maar toch als ik zoiets doe ben ik zoals een klein kind voor zijn verjaardag of de feestdagen, super blij en aftellend dus. Onze vorig e magnetron gaat bij een ander persoon verder zijn werk doen. De nieuwe Samsung CP1395EST combimagnetron heeft meerdere functies magnetron, gril, hete lucht oven, crisp en stoom functie. Verder heeft die veel voorgeprogrammeerde programma’s voor bakken, koken, stomen, grillen en ontdooien.  Er zitten allemaal handige sensors in voor gewicht en temperatuur en ook kan je het plateau stilzetten, kortom erg veelzijdig en handig en mooi design ook. Zo ziet die eruit en ernaast de afbeelding van de gratis ovenschaal.
9000000011225262_1  ovenschaal
Helemaal blij kijk ik ernaar uit en hoop er heel veel plezier van te gaan hebben maar dat komt goed. Daarna thuis  weer verder gegaan met huisje, dieren en eten maken. Johannes  moest nog wat werk afmaken  en we keken lekker tv bij het eten. Na het eten wat zitten knutselen en klungelen voor Lianno, morgen hier meer over.  Lianno belde ook nog dus was weer erg gezellig kwartiertje aan de foon. Nu ga ik zo douchen en lekker slapen en heb een heerlijke dag gehad en morgen vast weer eentje met Lianno.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. WOW, dat is een mooi “klokje” !
    mooi hoor van dat “goudgeld” en de magnetron , schaal en planken.
    voor allebei weer even lekker genieten. l.gr. tw


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.