Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23nov/121

Bloeduitslagen zijn goed

Zo vandaag op tijd op Sjoerd is er om 9 uur en Johannes werkt thuis. Het is gezellig met Sjoerd en we kletsen, drinken koffie en uiteraard maakt hij schoon alleen stofzuigen lukt niet omdat Johannes in telefonische vergadering is.  Sjoerd verwent ons lieve reusje met verse wilgentakken en die is er erg blij mee en begint meteen te eten. Ik rommel in huis wat, maak de caviakooi schoon, en de krekelbak maak ik leeg door de reptielen te voeren en dan poets ik hem en ververs in de inhoud. Niet veel later met de post komt de nieuwe voorraad binnen en die gaan erin, kunnen ze weer lekker eten en drinken en in leven blijven tot zij als voer worden opgediend. Ik doe een en ander op de pc aan spelletjes en prijsvragen. Na de lunch rommel ik gewoon verder en meld ik me af voor afspraak pedicure, mijn teen si nog niet hersteld van de vorige keer. Dan belt de juwelier mijn cadeau voor Johannes is binnen, das echt snel nu moet ik snel beslissen of hij het morgen dan ook al krijgt, hij gaat mee het ophalen en weet niet wat het is LOL. Nou ja we zijn al volwassen dus ik denk dat hij het morgen dan ook meteen maar krijgt een weekje eerder kan geen kwaad.   vervolgens belt de HA met goed nieuws mijn bloed is helemaal goed schildklier prima, lever prima, HB perfect en geen tekenen van ontsteking, gelukkig dat is deel een dinsdag het tweede deel. Ik ben al erg blij dat er geen ontsteking is dat geeft wat meer rust en minder haastwerk met wat nu te doen aan galblaas probleem. Eten gemaakt lekker taco’s en de Albert bracht de boodschappen. In de avond heb ik zitten kletsen en breien en alles bij de tv. Johannes gevraagd om met me mee te gaan naar centrum morgen  en hihi nu wordt hij nieuwsgierig. Zo dag is weer om hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. fijn, dat er goede berichten zijn met deze uitslagen. sterkte met het vervolg.
    ben benieuwd naar reaktie van Johannes. vast wel blij verbaasd. lieve groet tw


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.