Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/120

Rustige donderdag

Vandaag werkt Johannes ook thuis en ik sliep uit tot half 11. Ben nog erg moe en de druk zit nog steeds in mijn bovenbuik, maar geen pijn dus dat is te doen. Dinsdag mag ik voor de echo en morgen hopelijk uitslagen bloedonderzoek. Ik hou me erg rustig vandaag rommel wat op de pc en speel een spelletje. Tante Cocky belt en we kletsen gezellig bij. De post breng mijn agenda voor 2013 erg mooie dit keer een van M.C. Escher de ene pagina mooie afbeelding van zijn kunst en rechts de hele week.

escher%20agenda%202013-500x500Nu kan ik de eerste afspraken al weer inplannen en er staan hele mooie plaatjes in. Ik ga zondag als Lianno wil cup cakes bakken, maar euh  dan heb je wel een mixer nodig, ik heb zoveel in mijn keuken maar een mixer met deeghaken euh niet echt dus  zoeken en er snel eentje besteld via internet. Ik dacht zal wel weer wat kosten maar tja dat viel heel erg mee  iets van 15 euro. Hopelijk worden dit lekkere cup cakes, vroeger bakte ik erg veel tegenwoordig niets meer, als dit nou lukt wie weet doe ik het dan wat vaker in ieder geval vindt Lianno het erg leuk dat weet ik nu al. Verder nog wat prijsvragen ingevuld en een brief gemaakt en nu ga ik snel douchen en mijn bed in.

slaap_lekker

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.