Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21nov/120

Week door midden

Johannes werkt thuis hij is niet echt in orde moe en  maakt zich uiteraard zorgen over mij. Hij is al aan het werk en maakt mij om half 10 wakker want de verpleegkundige si er om bloed te prikken. Ze prikt in mijn hand op mijn verzoek en neemt bloed af. Daarna gaat ze naar de overkant en vraagt of de auto even voor onze deur kan blijven staan, natuurlijk kan dat. Ik neem koffie ne ben wel moe en heb een drukkend gevoel maar geen echte pijn, goed begin van deze dag. Ik rommel wat in huis, op de pc, verzorg de dieren. Doe het wel kalm aan. Ik doe online even de boodschappen bij Albert. Speel een spelletje op Facebook. Ondertussen met pauzes ga ik op zoek naar cadeau Johannes en eindelijk gevonden, nog een telefoontje en alles is rond spannend ben benieuwd wat hij er van vindt. Ik maak soep met brood als eten en we eten gezellig bij de tv. Nu is de avond weer om en ga ik naar bed, beetje vroeger dan normaal heb mijn rust echt nodig, helaas maakt het wel mijn dagen veel korter maar goed.

1115780tcg1h7v29p

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.