Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20nov/121

Dinsdag

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam en Johannes werkt thuis. Ik heb geen echte pijn nu maar een naar drukkend gevoel en misselijkheid, die laatste vind ik het ergste. We drinken koffie en kletsen wat. Ik surf over het net op zoek naar het geschikte cadeau voor Johannes en er si veel keuze in de categorie waar ik zoek en wordt er beetje tureluurs van geloof ik, maar ach ik heb nog zo’n 14 dagen. we lunchen samen wat ik neem droog wit brood dat helpt tegen misselijkheid. Dan is de HA er we spreken en ze onderzoekt me en galstenen is  oordeel, daar was ik al bang voor en ze constateert wederom at de galblaas erg gezwollen is. Ik krijg voor zo nodig andere en zwaardere pijnmedicatie de arts vergelijkt dit met heftige weeën, nou daar weet ik niets van maar deze pijn is echt extreem gemeen en na weeën krijg je het allermooiste geschenk en na dit krijg je ……niets  o ja rust. Verder wil ze bloedonderzoek en als het lukt komen ze morgen thuis prikken en tot slot een echo laten maken. De medicijnen worden supersnel bezorgd al een uur na haar bezoek met de nodige uitleg over de pillen. De verwijzing voor echo stuurt ze op. als het galstenen zijn wil ze de galblaas laten verwijderen, maar ze wil eerst weten of de galblaas nu ontstoken is en of de alvleesklier ontstoken is door de problemen met galblaas, want als dat zo is gaat alles met spoed  gebeuren. Goed we zien wel ik heb een drukke feestmaand en heb dus geen behoefte aan operatie en ziekenhuisopname, ik wacht het wel af en ondertussen ga ik door met het plannen van Johannes zijn 50e verjaardag. In de middag doe ik eigenlijk niet veel ik maak eten aardappels en bloemkool met koolvis en geen saus of jus. In de avond kijken we wat tv en praten we wat dan komen de moeders even langs om wat op te halen, ze waren gezellig bij Twil geweest en drinken nu een koffie  en chocomelk en we kletsen even bij. Ik krijg nog even hulp bij mijn breiwerk en dan gaan ze verder. Hoogste tijd om te gaan slapen, ook al spook the tin mijn hoofd enorm ik moet plat ben helemaal op.

644127_393971194015230_1051889630_n

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Sterkte en beterschap! X


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.