Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19nov/120

Slechte dag met geweldig hoogtepunt!

Ok vannacht ging het wederom mis met de galblaas, tenminste dezelfde ellende als voorheen  en toen stelde de HA galblaas probleem vast. Ik werd wakker rond half 3 met hevige pijnen en ben uit bed gegaan om wat in te nemen omdat ik dat niet op nuchtere maag doe nam ik droge boterham, dat helpt ook tegen misselijkheid.  Na een uurtje weer naar bed toch proberen te slapen en tegen de ochtend natuurlijk niet op tijd op. Johannes werkte thuis en maakte me wakker maar ik zei laat maar gaat niet, ik nam nog een pijnstiller en keerde terug naar bed. Om half 12 stond ik dan toch maar op, in de middag kwam er iemand voor omruilen hulpmiddelen ook al heb ik die niet meer, goed lang verhaal doet er ook niet toe.  Uit bed weer een pijnstiller erin en wat droog brood en in de middag contact gezocht met HA na overleg afgesproken dat ze morgen langs komt. Ik kan niet echt reizen nu ik heb soort kortsluiting tussen denken en doen en lopen gaat nu nog moeilijker en ik ben steeds duizelig.  Goed in de middag rustig gezeten en de meneer te woord gestaan over hulpmiddelen die ik allang niet meer en hij gaat het nu oplossen. Ik heb me rustig gehouden en wat mails gedaan die ik moest beantwoorden en verder eigenlijk niets…..tegen een uur of 15.00 uur zakte de pijn eindelijk af en langzaam kon ik weer wat gaan doen. Lianno belde rond 5 uur en kon duidelijkheid geven over wat de voogd besloten heeft met betrekking tot de feestdagen en het is geweldig nieuws en we zijn allemaal erg blij. Lianno si kerst en oud&nieuw bij ons, beide keren 1 nachtje en het worden super feestdagen. We hebben direct afgesproken dat we op het bezoek volgens schema net voor kerst de boom samen gaan opzetten en het huis in kerstsfeer brengen en hoewel ik het altijd moeilijk en veel werk vind kijk ik er nu wel weer naar uit! na het gesprek heb ik zuurkool gemaakt en samen gegeten bij de tv. Het nieuws dat er zeer geringe bewustzijn is geconstateerd bij Prins Johan Friso  brengt een brok in mijn keel, ik weet het zegt niets maar het is zoveel  meer dan ze reeds hadden en ik blijf hopen op dat wonder en dat hij ontwaakt en hij zijn dochters ziet opgroeien, zijn mooie leven met Mabel kan  voltooien kortom we blijven hopen voor alle betrokkenen. Dan het nieuws over de verdachte bij Marianne Vaatstra …. dubbel gevoel na 13 jaar nu een verdachte door DNA onderzoek  in de omgeving en voor de familie Vaatstra ben ik blij dit is weer een beetje hoop op duidelijkheid en afsluiting voor de familie van de verdachte begint de hel nu vrees ik. De verdachte woonde er gewoon nog in de buurt  lijkt me voor alle mensen die daar wonen ook erg moeilijk dat hij er gewoon was…….ongelovelijk nieuws en ik hoop dat de zaak nu voor iedereen gesloten kan worden. We keken naar de uitzending van Peter R de Vries op SBS6 over de zaak en ook bij pauw en Witteman zat Peter……..nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.

602371_389209811158530_983828531_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.