Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14nov/120

Infuus@Home

Vanmorgen stond ik rond 10 uur op, Johannes werkte thuis. De ochtend me rustig gehouden en wat gerommeld op pc en in huis. Dieren verzorgd. Mijn rug doet nog steeds lastig pfff maar mijn galblaas is weer normaal gelukkig, want hemeltje dat is toch een felle onaardige pijn. In de middag ha dik infuus prikken in de hand gaat super voel er niets van en nu maar hopen dat de vaten heel lang zo goed blijven. Tijdens infuus agenda bekeken want jawel tweede kerstdag heb ik infuus en dat gaan we dus niet doen ha ha dus die dag zal verzet gaan worden. Lekker zitten kletsen en  we aten lekker zoals altijd Chinees-Indisch. Na infuus ben ik gaan douchen en heb nog wat gerommeld op de pc. Er was storing bij onze server dus het prijsvragen-freaks forum lag er heel de middag uit en daar baalde ik van. Johannes had het gelukkig zo weer online en alle leden ook weer blij, want las je zon 1250 leden hebt kun je je voorstellend at als die verslaafden er niet bij kunnen hoeveel mails je dan hebt LOL. Toen nog wat opgeruimd daar, nieuwe leden toegevoegd en nu ga ik snel mijn bed opzoeken ben erg moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.