Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13nov/120

Ziek

Vanmorgen stond ik op mijn veel pijn in mijn rug door de struikeling van zondag en pijn in mijn buik die weer van de galblaas komt. Sjoerd komt en gaat poetsen we drinken even koffie en kletsen wat. De pijnstillers doen niet echt hun werk en ik besluit terug naar bed te gaan, ik kan niet zitten alles doet zeer. Johannes  komt nog even dag zeggen als hij vertrekt naar Amsterdam, Sjoerd doet zijn werk en gaat  daarna naar huis. Ik schrik wakker en dan is het al kwart over 2, maar  geen pijn in de buik meer pfff dat scheelt ik sta op en ga rustig de dieren verzorgen en rommel wat op de computer in het forum en op Facebook. Johannes heeft cursus en is laat en we eten bij de tv en kijken naar de nieuwe tv programma van de EO Earthflight wat een mooie beelden echt gaaf om te zien, de slow motion opname laten je duidelijk dingen zien die we anders nooit zien en het is echt mooi gedaan. Dan kijken we opsporing verzocht er is een moordzaak uit het centrum hier….en veel andere ernstige zaken. Nu snel douchen en en dan even stukje Pauw en Witteman luisteren in bed. Dit was een hele korte dag zo morgen infuus dus hopelijk sta ik wat beter op. Ik google vaak naar mooie plaatjes en deze vind ik erg mooi Herfstplaatje. Mooi plekje om tijdens een wandeling even rustig te gaan zitten toch?
552168_485609334807177_1727464566_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.