Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12nov/120

Echt een maandag gevoel

Vroeg op Johannes vertrok naar Amsterdam. Ik ben moe en voel me niet lekker. Doe gewoon mijn dingen maar langzaam. Erger me aan het nieuws, want zo leuk is de wereld even niet, denk aan de mensen in Syrië bv. De ING doet het ook weer eens niet en  de afgelopen tijd is er vaak iets of je kan niet inloggen, of I-Deal werkt niet maar nu werkt dus even helemaal niets, ik kan niet eens pinnen. Als je ze belt in gesprek en als je op Twitter wat vraagt is het enige wat je hoort excuses, sorry komt weer goed , maar tjonge jonge pas aan het eind van de avond kon ik weer inloggen een hele dag alles eruit alweer. Moeders komt even langs we drinken kop koffie ze is druk met van alles en bracht toch even wat grote enveloppen. Na de koffie en wat kletspraat over de ING uiteraard en ander nieuws. Dan is de middag ook weer om Lianno belt en we kletsen over van alles, zijn nieuwe dingen zoals drum les en het helpen met intranet kortom leuk  gesprek. Johannes heeft last van files en veel te veel werk dus is net te laat thuis en hij spreekt Lianno dit keer dus niet. wij eten wat en dan kijken we even tv en snel naar bed, we zijn allebei moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.