Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/120

Nieuw ezelsbruggetje TVTAS

Ook vanmorgen ging mijn wekker om half 10 en nu stond Johannes ook direct op. Lekker aan koffie en ontbijt. Na de dieren te hebben verzorgd zijn Lianno en ik zijn kamer helemaal gaan opruimen, alles uit de kast uitzoeken en kapot = weg en niet meer leuk (of hij is er te oud voor) ingepakt om naar goede doel te doen. We zijn heerlijk bezig geweest en er ging een hele vuilniszak weg en een grote AH tas vol met spullen voor goede doel. daarna samen zuigen en stoffen en toen  tja hoe kan het naders ik deed dom en dat betekend vaak ellende voor mij. Ik had de hele grote teddybeer even op de grond gelegd en was dat dus weer vergeten en stap opzij en je raad het al precies op de poot van de beer en  hupsakee daar ging ik dan voorover richting het bed en de muur met planken, ik wist alles te ontwijken en ving de klap met mijn polsen op de bedrand op….zeer pijnlijke  draai in en voor mijn rug en polsen. Hoe dan ook ik hing daar dus en er kwam totaal geen geluid uit me, Lianno haalde direct Johannes maar ja ik was al weer omhoog geklommen via de muur maar de schrik zat er goed in en de pijn ook. Uiteindelijk maar gaan zitten en na een uurtje wat ingenomen en dat hielp iets. Ik denk dat het een paar dagen zal duren en ik loop nu beetje moeilijk en heb behoorlijk last, maar goed dat zal dan wel weer afzakken. In ieder geval waren we al klaar en zijn we beide erg trots op de zeer nette, schone opgeruimde kamer van Lianno. Net na de lunch kwam moeders gezellig, ze at nog broodje mee. Zij ging breien en ik hing wat te hangen in mijn stoel en Lianno speelde spelletje. We kletsten gezellig en bestelden toen patatje en een frikandel XXL, die laatste was wel lachen die is dikker en 2 keer zolang als de gewone en net zo smakelijk. Na het eten was het tijd om Lianno terug te brengen naar de groep, gezellig kletsend in de auto leerde ik van wat TVTAS is ….en die vergeet ik niet snel meer dat is de volgorde van de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog = TVTAS. Ook moeders die gezellig mee was kende hem niet en Lianno was echt trots en dat vonden we erg leuk allemaal.waddeneilanden
Op de groep even staan kletsen en nog wat gelachen en toen zijn we weer naar huis gegaan, het was koud buiten brrrr. Moeders dronk nog even een kop koffie en ging op de fiets naar huis,  door de kou en wij kletsten wat en gingen onder de douche. Nog even wat op de pc doen, spelletje, mail en forum en log en nu heel snel naar bedje toe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.