Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10nov/120

Zaterdag ook alweer om

Vanmorgen stonden Lianno en ik rond 9.30 uur op, Lianno was natuurlijk al een tijdje wakker maar vermaakte zich op zijn kamer. Johannes lieten we lekker liggen tot een uur of 11. Lianno ging na het ontbijt met mij lekker in bad en bracht toen Johannes eerst koffie in zijn bed. Daarna de dieren verzorgd, allemaal even lekker op de pc. samen nog wat opgeruimd en gerommeld in huis. Toen zijn we gaan winkelen, even naar zitmeubels kijken en voor de gezelligheid zijn we ook even de Intratuin doorgelopen. Hier was natuurlijk kerst al op en top, erg mooie opstellingen.  Thuis gekomen lekker stamppot rauwe andijvie gemaakt met spekjes en wordt en dat was erg smakelijk de pan ging helemaal. we keken gezellig tv oa naar de live show van Kinderen voor kinderen, was erg leuk. Tegen 22.00 uur ging Lianno naar zijn kamer en om 22.30 uur licht uit en hij sliep vrijwel meteen. Wij kletsten nog wat en nu hoogste tijd om te gaan douchen en naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.