Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9nov/121

Vroeg weekend & met Lianno!

Vanmorgen op tijd op, Johannes werkt vandaag thuis en een halve dag, de middag is terug verdienen van al die overuren. Sjoerd komt en maakt de boel schoon, we drinken koffie en kletsen gezellig wat. Ik verzorg de dieren en rommel wat op de pc. Ik brei nog wat en het achterpand van de tweede trui is af, ik maak hem zelf wat groter dus hoop dat ik de verhoudingen goed heb, met de tijd zal dat wel blijken. Dan is het  half 12 en vertrekken we naar Hoenderloo om Lianno op te halen voor het weekend. Lianno is al klaar en heeft er veel zin in en we gaan snel op weg. We gaan niet eerst naar huis maar eerst even winkelen. Zoals ik al vertelde is Lianno nu echt aan het groeien in een jaar zijn er op alle fronten 2 maten bij gekomen en zijn klerenkast is bijna leeg en wat er nog is is te klein, stuk of echt oud. Lianno en ik hadden vorige keer al kleren uit gezocht en nu gingen we op zoek naar schoenen. Ook Johannes kocht een paar nieuwe schoenen, ze waren nu zo goedkoop en in de kast blijven ze wel goed. Na het shoppen zijn we naar huis gegaan en daar na wat gedronken te hebben  heeft Lianno alle kleren gepast en alles zit als gegoten en hij wilde meteen een set aanhouden. We hebben met veel plezier alles gepast en het was best wel veel, een kind moet toch wel genoeg hebben in de kast, in de was en aan.
De garderobe aangeschaft 14 onderbroeken, 15 paar sokken, 5 t-shirts k mouw, 1 t-shirt lange mouw, 5 broeken, 2 keer warm vest, 2 sweaters met capuchon, 1 trui, 2 paar schoenen en een paar goede handschoenen.Lianno in nieuwe kleren Lianno in nieuwe kleren IMG_1071 Lianno in nieuwe klerenLianno in nieuwe kleren Lianno in nieuwe kleren Lianno in nieuwe kleren Lianno in nieuwe klerenWij Lianno in nieuwe kleren

Wij vinden het een stoere mooie outfit en hij kan weer goed gekleed de winter door en in het voorjaar als hij zo blijft groeien kijken we wel weer verder of eerder als de noodzaak er is. Na dit alles even allemaal lekker op de pc gerommeld op internet en toen ben ik gaan koken, we aten broodje shoarma met  paprika en champignons en dat was erg lekker. we keken tijdens het eten een Nederlandse film het geheim, ging over illusie en magie en goochelen en was erg leuke film. We speeelden wat gezeldschapsspellen en Johannes versloeg Lianno met zeeslag. Daarna hebben we op verzoek van Lianno The Voiche of Holland aan gezet en tegen 22.00 uur ging hij naar zijn kamer om zich klaar te maken voor bed en een half uur later ben ik welterusten gaan zeggen en hij is zo blij met zijn nieuwe kleren en na een dikke knuffel ging hij slapen en was direct vertrokken. Johannes en ik rommelden nog wat op de pc , keken naar Pauw & Witteman en ondertussen heb ik de site van Lianno bijgewerkt met foto’s van oktober en november. Nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. mooie nieuwe kleding, leuk en sportief. geniet ervan. prettig weekend samen. groetjes


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.