Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8nov/120

Johannes en zijn tweets halen de Telegraaf! :)

Vanmorgen stond Johannes wederom eerder op dan ik, ik kwam er rond half 10 pas uit. Johannes bleef lekker thuis werken eigenlijk had hij naar Brussel gemoeten, maar zijn Belgische collega nam de cursus over, super scheelt heel eind rijden.
Ik kreeg meteen te horen dat de Telegraaf over Johannes schreef, hij was namelijk de hele week al aan het twitteren tegen D. Samson (PvdA) en de Telegraaf heeft dat vermeld in artikeltje. Ik heb Ellis gevraagd of ze het op wil sturen leuk om te bewaren.
Kn165456465456ipsel
Nienke en ik belden gezellig met elkaar tot wij weg moesten. Wij moesten even op en neer naar de kerk waar mijn moeder  veel werk verricht, zij hebben een zaterdag in november een dag dat mensen met heel weinig geld spullen mogen uitzoeken. Ze doen dat onder andere met kleding maar dit keer is het speelgoed en spullen voor kinderen, ik heb opgeruimd en had wat gewonnen prijzen liggen die ik daarvoor heb gegeven. Daarna aan de lunch gegaan en in de middag dieren verzorgd, gerommeld op pc en lekker zitten breien ik ben een nieuwe trui aan het maken, maar heb zelf het patroon aangepast, ben benieuwd hoe dat gaat worden  en of het nog wel een trui lijkt. Toen lekker roerei gemaakt voor Johannes en ik at een maaltijdsoep, ik ben nu 1,5 kilo kwijt deze week dus  hopelijk houden we dat vast. In de avond heb ik weer lekker aan mijn breiwerk gewerkt terwijl Johannes via de telefoon heerlijk aan het bijkletsen met zijn zus. Nu nog even Pauw & Witteman en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.