Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7nov/120

Slechte dag

Vanmorgen op bed gelegen ik was niet in orde. Toen ik opstond en koffie had zette ik pc aan en zag toen de koopkrachtcijfers en toen was het helemaal niet meer een fijne dag. Goed nieuws is wel dat Barack Obama blijft!  Ik heb rustig de middag door gebracht, dieren verzorgd en wat op de pc gerommeld. Bianca een kennis van internet verblijde me met een dikke envelop vol met heel veel super dierenkaartjes van AH, dat maakt heel veel goed. Bianca je bent super dank je wel! Ik heb met Nienke gebeld  zij helpt me met het super dieren plaatjes boek samen met haar zoontje Ilja. Ze vond het wel leuk om Lianno te verassen en ik vind het super. Ik maakte voor Johannes warm eten aardappels, witlof en slavink en zelf at ik een soort  omelet en die vond ik niet zo erg lekker, maar wel goed voedzaam. we keken wat tv en kletsten wat en ik breide ondertussen wat en jawel mijn eerste babytruitje is af, ik moet nu alleen nog 4 passende knoopjes erop maken.
20121108_001018Met de kraskaarten actie van de boni heb ik een tegoedbon twv 40 euro boodschappen gewonnen, dat zijn leuke prijzen en weer een doos vol boodschappen. Net lekker douche genomen en nu duik ik mijn bed weer in. Johannes hoeft mogen gelukkig niet naar Brussel zijn collega gaat het doen, scheelt weer een heel laat avondje en vandaag was het redelijk en werkte hij thuis en nee niet na werktijd vandaag heerlijk!
welterusten7

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.