Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6nov/120

Dag dag dinsdag

Vroeg op en Johannes werkte eerste uur thuis en toen snel naar Amsterdam. Sjoerd kwam en we hebben lekker gekletst en schoongemaakt, ik deed de dieren. Verder een brief geschreven en mail bijgewerkt. In de ochtend heb ik in het forum gewerkt, in middag wat op FB gespeeld en  lekker zitten breien heb nu 1 mouw af van mijn eerste truitje en de tweede is nu op de helft, dus morgen wordt het in elkaar zetten, spannend. De pakket dienst bracht de nieuwe garderobe van Lianno, ziet er allemaal  gaaf uit hopelijk past alles goed. Johannes kwam laat thuis en we aten samen en keken tv en uiteraard beetje gekeken naar de uitslag van USA verkiezingen en ik hoop dat als ik morgen wakker wordt B. Obama nog steeds president is en blijft.

Official portrait of President-elect Barack Obama on Jan. 13, 2009.

(Photo by Pete Souza)

Het wordt mij te laat om echt af te wachten het is al bijna 12 uur dus morgen zal het eerste zijn dat ik nakijk…..voor nu welterusten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.