Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5nov/120

Geen stoel van de zorgverzekeraar!

Vanmorgen vroeg op en Johannes bleef thuis werken. Ik kreeg al vroeg een mail met tekst en uitleg van \de zorgverzekeraar …lang verhaal maar eind conclusie is mijn stoel is niet aangepast maar een gewone stoel. Jammer voor mij kan ik hem niet zomaar even kopen bij  elke willekeurige winkel maar ok. Ook kan ik er geen zo bestellen maar ja hoe dan ook ik zal nu van mijn eigen centen een leverancier moeten gaan zoeken die de veranderingen wil aanbrengen in een stoel en dat ook voor particulier wil doen.  Ergens baal ik maar ik ben ook blij dat gezeik  van dit potje mens erger je niet is afgelopen. Ik ben daarna heel beroerd op bed gaan liggen en werd einde van de middag weer wakker. Het eerste wat ik deed was koffie maken en kijken en vergelijken qua aanvullende verzekeringen heb nu de duurste en die had ik met reden maar op alles wat daarin valt krijg ik steeds geen vergoedingen en dus nu besluit genomen we nemen een  goedkopere aanvullende verzekering dat scheelt me al gauw 25 euro per maand, want betalen en dan nergens voor in aanmerking komen is niet mijn bedoeling. Dus per 1 januari gaan we dat maar eens allemaal aanpassen.  Het breien voor kinderen in Azië gaat goed heb er nu 4 af.
20121105_002353 20121106_165208
mutsjesvoorazie

Nu gaan we rustig verder maar met andere kleurtjes deze wol is nu echt op. Ik doe deze week een mini kuur van Weight Care dus ik eet heel anders dan Johannes die aardappels, spruitjes en runder vink at, ik ad speciale pasta uit zakje en is erg lekker moet ik zeggen en het toetje heb ik laten liggen die wilde ik niet. Na het eten met Kuifje naar de DA gegaan voor zijn laatste antibiotica injectie, de bult is niet meer gekrompen maar is rustig en zit op een veilige plek. We hopend at hij nog verder krimpt maar als het zo blijft is het ook goed. Kuifje was weer aangekomen en op weg naar 7 kilo. we gaan het nu goed in de gaten houden en zodra hij verplaatst of toch weer groeit moeten we terug komen, maar voor nu is het ingekapseld en zit het niet meer in de weg en belangrijkste geen open wonden meer. In de avond weer wat tv gekeken en tja hoe kan het anders Johannes moest nog wat afmaken voor de cursus zal blij zijn als het eind volgende week is end at weer klaar is hopelijk keert de rust dan weer wat terug voor hem. Nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.