Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4nov/120

Werkweekend met wat rust

Zaterdag
Om 11.00 uur ging de wekker, ontbijt en lekker aan de koffie samen. Sjoerd kwam binnen lopen voor nog een lesje Samsung Galaxy II en we dronken samen heerlijke koffie. Ik kreeg een plantenbak voor buiten vol met mooie heide en die staat nu heel mooi op onze tuintafel te pronken. De vrouw van Sjoerd had heerlijk zelf appelflappen gemaakt en wij kregen er 2, dat wordt smullen. In de middag moest Johannes weer werken en ik verzorgde de dieren en rommelde op de pc. Na het eten keken we even samen wat t ven toen ging Johannes weer aan het werk. Niet te laat gingen we naar bed.

Zondag
Ook vandaag ging de wekker om 11 uur, lekker uitslapen samen en is ook wel nodig Johannes is moe, en grieperig. We rommelen allebei wat op onze pc’s en Sjoerd komt nog even kort een vraag stellen en dan gaat hij ook direct weer weg. Johannes is niet lekker en zou eigenlijk naar bed willen, maar helaas de materialen voor de cursus moeten af dus aan het werk. Ik verschoon de cavia’s en ruim her en der op. Ik maak lekker boerenkool met worst en na het eten tja hoe kan het anders valt Johannes in slaap, ik laat hem paar uurtjes slapen hij is gewoon op en moe, niet gek als je de hele week ook elke avond nog gemiddeld 4 uur werkt. Ik keek lekker wat t v en breide. Nienke belde samen met Ilja en ze hadden leuk nieuwtje, ik stuur hun dierenkaartjes van de AH en zij maken nu ook een boek voor Lianno, super met jullie hulp moet het gewoon lukken dank jullie wel, dan heeft Lianno die van vorig jaar en dit jaar. Ik heb het mutsje vandaag weer af nu heb ik er drie klaar voor Azië. Verder was de avond zo om en ga ik nu lekker slapen.

trusten20droom20zacht

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.