Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1nov/120

Welkom in november

Vanmorgen vroeg op en mijn moeder kwam al om half 9 bij ons/ We hadden om 9 uur afspraak voor kennismaking met de nieuwe voogd van Lianno, deze kwam dus en had ook een collega bij zich. We hebben lang zitten praten en rond half 12 gingen ze weer weg. Johannes vertrok direct naar Amsterdam en moest hard aan het werk. moeder at bij mij lunch en wij hebben zitten napraten en toen ging zij ook weg, zij moest aan de slag in kerk daar doet ze heel veel goed wek. Ik verzorgde de dieren en verder was de middag om voor ik er erg in had. Na het eten viel ik spontaan in slaap in mijn stoel en daarna nog wat tv gekeken. Johannes moest ook vanavond weer werk afmaken en die was daar weer zoet mee. Nu hoogste tijd om te gaan slapen.

 

herfst

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.