Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31okt/120

Infuus@Home

Vandaag op tijd op in de ochtend de dieren gedaan en heel wat opgeruimd in het prijsvragen-freaks forum. Ondertussen lang gesprek met DAS advocaat gehad, vervolgens de leverancier gebeld en nu kan iedereen gaan uitzoeken hoe en wat vrijdag hoor ik meer. Maar ik als cliënt / patiënt  mag nu uitzoeken wie de niet de waarheid spreekt  de zorgverzekering of de leverancier en van beide krijg ik geen kopie van het ingestuurde dossier of inzage….lekker he? Nou de leverancier belt vrijdag terug en dan hoop ik van hun duidelijkheid te krijgen …….mens erger je maar niet. Dan is het tijd voor infuus en prik 1 ging niet goed, vat sloeg dicht dus nu had ik hem links en die ging wel goed. Het infuus liep prima, lekker gegeten, gezellig zitten kletsen en dan si de dag zo om.
60349_480623071972470_1019401060_nNa infuus even op de pc en voor de tv en nu douchen en bed in.

Vandaag is het Halloween…tja ik doe daar niet aan maar vermeld het toch maar even. Voor mijn gevoel si dit ongeveer zoiets als ons Sint Maarten op 11 november dat kinderen met lampion langs de deuren gaan om lekkers te verzamelen. Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt.

th

Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat, waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of iets lekkers (meestal snoep) krijgen. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan soms naar Halloweenfeesten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.