Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30okt/120

Gezellige dag met Twil

Vanmorgen al op tijd uit bed, Johannes gaat naar Amsterdam. Sjoerd komt en ik help hem verder met zijn telefoon terwijl hij ook het huis ondertussen doet. San belt en we kletsen lekker uitgebreid bij. Ik verzorg de dieren en dan gaat Sjoerd weg en is Twil er. Eerst gezellig koffie en broodje en dan kletsen we gezellig heel de middag weg. Ik rommel wat op haar laptop en zij heeft wat leuke spelletjes meegenomen die ik op mijn pc instaleer, lekker spelen vooral The 4 elements II vind ik super.
4-elements-ii_b-pc-14329-en_screen4De middag is zo om en we eten lekker een thuismaaltijd salade en die is heerlijk. Vlak voor Twil weer naar huis gaat komt Johannes thuis ze kunnen nog net even hallo zeggen en vragen hoe het met elkaar is en dan loopt Twil naar de bus op weg naar huis. Johannes gaat eten en we kletsen. Ik ben heel blij want toen Johannes nog in den Haag woonde kochten we boodschappen online via albert.nl en hier kon dat niet en al zo’n 8 jaar hoopte ik erop en ondertussen deed ik het via de plusmarkt en dat beviel niet en de laatste tijd via boni dat beviel veel beter. Maar nu kreeg ik brief van albert.nl dat vanaf nu wij ook bij hun terecht kunnen en ik ben daar zo blij mee. Heb direct een nieuw account aangemaakt en morgen gaan we uitgebreid de boodschappen weer doen bij Albert. Verder bracht de post een brief met de beslissing van mijn zorgverzekering…negatief maar wel een nette brief met uitleg. Die uitleg klopt niet maar goed dat gaan we nu maar weer uitzoeken morgen advocaat en leverancier bellen en het spel mens erger je niet gaat dus onverstoorbaar door. Ook post van Vodafone en na maanden geen ontvangst te hebben gehad klopt nu al weer maanden lang de rekening niet en zo blijf je bezig met bedrijven en hun werk voor hun doen. het is in ieder geval energie vretend en slopend. Goed toch nog wat tv gekeken en een spelletje gedaan en nu hoogste tijd om te gaan slapen.
Twil het was super gezellig en zo om doen we snel weer…..bedankt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.