Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29okt/120

Koude natte maandag

Vanmorgen op tijd op en al vroeg reed Johannes naar Amsterdam, met de nodige oponthoud van de vele files op de A6, A1 en A10 altijd hetzelfde. Ik deed wat ik altijd doe en had weinig vut om echt iets te ondernemen. Mijn hersteld nu snel gelukkig zit nog wel blauwe plek maar dat is niet erg. Ik deed een was en rommelde in huis, op pc en  verzorgde de dieren. San belde en we kletsten we moesten ophangen omdat Sjoerd kwam en we bellen morgen verder, gezellig. Sjoerd had even hulp nodig met zijn nieuwe Samsung Galaxy II die die van mij kreeg en dus lekker samen alles geïnstalleerd en uitleg gegeven. Johannes kwam thuis toen waren wij nog lekker bezig. Toen we klaar waren ging een blije Sjoerd weer naar huis en aten wij lekker Hutspot. Keken tv en in de avond breide ik het tweede mutsje voor kinderen in Azië af. Johannes moest nog werk afmaken en was de hele avond ermee zoet. Nu de hoogste tijd om te gaan slapen. Nog even een mooi herfstplaatje om het hier op te leuken.

dr_herfst

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.