Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28okt/122

Gezellig dagje met Lianno

Vandaag is Sjoerd jarig, Sjoerd van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst!
Vanmorgen op tijd op, ontbijt en koffie en toen snel in de auto. Wat was het koud buiten brrr net boven de 0 graden. Op weg naar Hoenderloo, Lianno was er al helemaal klaar voor en ik sprak nog even met de leiding, want Lianno is in de groei en de winter komt eraan dus er zijn nieuwe kleren nodig. Toen naar huis waar de heren lekker een pannenkoek aten. Daarna dieren verzorgd met zijn allen, Lianno vindt dat erg leuk. Vervolgens zijn Lianno en ik een nieuwe garderobe gaan shoppen op internet, volgende keer als hij heir is gaan we dan ook nog schoenen kopen en dan kan hij zo de winter weer door. Lianno weet nu wel wat hij wel aan wil en wat niet, dat is leuk en hij heeft goede smaak. Daarna is hij gaan spelen met Johannes, uiteraard Skylanders. Moeders (oma) kwam en at ook nog een pannenkoek en ze kletste gezellig, breide en het was erg gezellig zo samen. Lianno probeerde nog even de gewonnen “gezonde” ijsmachine uit maar vond het niet zo geweldig, het natuurlijk zonder toegevoegde suikers en dan is mango wat zuur, maar volgende keer een andere smak proberen melde hij. Hij had nu banaan, mango en appel gekozen.
20121028_154853
20121028_155721 20121028_155824 20121028_15582920121028_155845 20121028_155923(0) 20121028_160204
Ik kreeg nog even de slappe lach om helemaal niets bijzonders en sleepte me moeder er mooi in mee, de mannen in de zithoek snapte er niets van LOL. Eten gemaakt lekker maiskolven, gebakken aardappels en gehaktbal en als toetje een Tiramisu. Na het eten was het tijd om hem terug te brengen, Moeders ging op de fiets naar huis en wij tankte nog even en reden in het donker bah terug naar Hoenderloo. Daar gekomen even gepraat met de leiding en toen weer naar Lelystad.
Daar nog wat gerommeld op de pc en nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Leuk Moon is dat zo een Yonanas machine? Ik heb er al veel over gelezen, dat je van vers fruit ijs kunt maken. Leuke foto’s. Fijn dat het een geslaagde dag was.

  2. San ja klopt die won ik bij bankgiroloterij.
    Echt een heerlijk en makkelijk aparaat.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.