Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27okt/121

Lekkere zaterdag

Vanmorgen stonden we rond 11 uur op, heerlijk weer eens samen uitslapen. Daarna koffie en ontbijt, normaal ontbijt ik niet maar ivm afvallen nu dus wel met appelcompote en dat is goed te doen, brood krijg ik in de ochtend niet weg. We verzorgden de dieren en samen hebben we twee kasten opgeruimd, weten nu weer wat er in ligt en wat overbodig is gaat weg. Op ons forum zit een mevrouw Nicole Eichelsheim  en ze is een beginnende schrijfster, ze schrijft  leuke boekjes en boekje twee kwam net uit. Ik heb beide boekjes en ze zijn echt super.  Na het schrijven van het spirituele kleuterboek

De locomotief, is deze bundel het 2e boekje wat auteur Nicole Eichelsheim uitbrengt. Ook dit boekje is weer via de bijzondere manier van automatisch schrift doorgegeven. Deze keer niet door haar gids Hilde, maar door de kleine lieve Hope. Ik ga de eerste drie stukjes tekst hieronder vermelden.

Dromen zijn dromen,
dagen zijn dagen
Denk niet aan wat gaat komen
dat brengt alleen maar vragen.

***

Vraag niet wat de dag je zal geven,
maar ontvang wat je ontvangen mag.

***

Heeft het leven jou al eens verteld
hoe zij van jou geniet.

***

Mooi hé? Vind ik ook de boekjes zijn te koop bij bv (klik op bol voor directe link naar de boekjes) Bol.com en kosten  minder dan 10 euro per stuk en ik kan het mensen echt aanraden, wie weet is dit een leuk cadeautje voor sinterklaas of onder de kerstboom.
Ik heb dus ook zitten lezen, breien en de dag gaat dan snel om. Johannes en ik zijn nog even een boodschap gaan doen en dan is het tijd voor het eten.
Johannes heeft toen de auto en de ramen voorzijde woning gewassen. Daarna zijn we lekker bij de tv gaan eten en keken wat opgenomen series en een film,. Ik heb mijn voet met zere teen in een bak warm water met soda laten badderen, na een klein uurtje  eruit goed droog gemaakt en sterilon erop en nu doet het minder zeer gelukkig dus, morgen nog maar een keer. Ik kan nu na het soda bad het wondje goed zien en het valt wel mee zit half onder de nagelen  ik denk dat met paar keer badderen het wel weer over is. Vannacht uurtje langer slapen hmmm en dan ga ik dus nu ook doen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Biotex of sunil is zachter voor de huid dan soda.en heeft dezelfde werking.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.