Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27okt/121

Bijna weekend!

Vrijdag bijna weekend, daar heb ik behoefte aan en ook voor Johannes want het werk si en blijft extreem druk. Vanmorgen vroeg op en Sjoerd kwam. Johannes was thuis druk aan het werk en Sjoerd haalde voor mij de gordijnen eraf zodat ik die kon wassen en hij ze na een ruim uur weer vochtig kon ophangen. De kussens waren al gedaan en nu si alles dus fris. Sjoerd heeft meteen al het houtwerk en ramen  geboend en ik ben er weer erg blij mee. Mijn huis ruikt nu naar Lenor wasverzachter ha ha, normaal gebruik ik dat nooit maar deze gouden fles van hun is echt goed en fijn spul, vooral voor overhemden die je niet hoeft te strijken en dan in droger doet  ze zijn glad en blijven echt glad. Ik heb verder de dieren verzorgd, prijsvragen, mail, spelletjes gedaan. Uiteraard lekker aan het breien en er si weer een muts af en een bal, nu brei ik muts via patroon dat vind ik ingewikkeld en  ik kan het dus 3 keer uithalen, maar nu lijkt het wel goed te gaan, kortom lekker bezig dus. Ik maak een lekkere ovenschotel met prei en champignons. Ik ga weer eens kijken of we kunnen afvallen en bereid me daarop nu weer voor met minderen en meer vloeibaar dus shakes, over 2 weken doe ik dan een mini kuur van weight Care 5 dagen en daarna half om half dus deels vloeibaar met shakes en wel gewoon warm eten. Ben benieuwd of ik wat ga afvallen. In de avond kijken we tv en nu gaan we weer lekker naar bed toe.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een vriendin van mij is bezig zelf groene shakes/smoothies te maken, ziet er niet uit dat wel, maar volgens haar smaken ze wel prima, zijn 100% groente fruit, vullen, en ze merkt al na 1 week dat ze meer energie heeft. Misschien is dat iets voor jou voor bij je dieet? afvallen blijft moeilijk he pff. Succes en een fijn en rustig weekend!
    Marianne


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.