Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25okt/120

Kuifje mag weer even op bezoek bij DA

Vandaag een rustige dag, Johannes is in Amsterdam. Mijn dag is kalm ik doe veel op ons prijsvragen-freaks forum en speel lekker op Facebook. Mijn teen wordt rood, dik en klopt foute boel dus veel zalf erop steeds en  pootje baden in soda. Verder niet veel bijzonders gewoon een dag zoals alle anderen. Ik heb wel de slopen van de sierkussens die op de banlen liggen gewassen, lekker fris weer nu.  In de avond gaan we nar de DA met Kuifje voor spuit nummer 3, hierna nog 1 te gaan. Kuifje komt weer aan en dat houdt in dat hij toch meer last had lichamelijk dan hij liet blijken, hij is nu 2,5 ons zwaarder en weeg 6,555 KG. De bult is niet kleiner geworden wel weggezakt naar beneden/achteren en zit nog steeds op een punt ergens aan vast ik geloof zijn luchtpijp. Hij kreeg een spuit en toen naar huis. Ik kookte heerlijk met mijn stoomkoker eten aardappels, spruitjes en een vegetarische kaasburger erbij, heerlijk. Na het eten lekker voor de buis gehangen en nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.