Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23okt/120

Nog een goed doel om voor te breien

Vanmorgen op tijd uit bed, lekker aan een dubbele espresso, Johannes zijn rug gaat de goede kant op dus we smeren ngo wel, maar woensdag gaat hij weer op locatie werken in Amsterdam. Sjoerd kwam en we kletste en hij maakte schoon. Ik heb hem blij gemaakt met een Samsung Galaxy II, wij kregen van Vodafone als excuus allebei een Samsung Galaxy III en deze was ent nieuw en dus mag hij hem hebben. We zijn benieuwd of dat bevalt, want hij heeft nu voor het eerst een smart Phone. De ochtend was zo om en ik verzorgde de dieren en rommelde wat op pc.  Ik ben nog steeds erg hangerig en voel me niet happy, keelpijn, oorpijn, last van holtes kortom  de griepprik zal de oorzaak wel zijn en we  gaan gewoon maar lekker rustig door. Breien gaat ook gewoon door en nu weer bezig met bal en het voorpand van truitje. Moeders stuurde me een link. Klik op de foto hieronder voor de hele site.
530703_481162008580792_183065733_n
Tja is net zoiets als ik nu doe voor Dorkas, maar ook hiervoor ben ik aan de slag gegaan en ben inmiddels al halverwege mutsje één, geen idee hoeveel ik er ga breien maar we zijn begonnen. Toen heb ik mezelf nog even getrakteerd op 3 Skylanders Giants / Giant types dan ben ik dus op de helft van de serie nu. Morgen komen ze binnen, kijk er echt naar uit. Ondanks dat ik me niet happy voel heb ik uitgebreid staan kokkerellen en een heerlijke gevulde paprika was het resultaat, na het eten zijn we gaan spelen met Skylanders, wat tv gekeken en ik heb uiteraard begin gemaakt met het mutsje. Nu is de dag en avond al om hoorde net op het nieuws dat men dit weekend de eerste sneeuw verwacht brrrr….na al die mooie nazomer dagen van de afgelopen week vind ik het veel te vroeg voor glibber en glij partijen. We wachten het in spanning af, maar het wordt wel kouder onder de 10 graden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.