Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21okt/120

Zonnige zondag

Wat is het toch een schitterend weer de laatste dagen, ongelofelijk! De zon schijnt en de temp is boven de 15 graden.
Vandaag beetje uitgeslapen en toen een heerlijk rustige dag gehad. we hebben de dieren verzorgd, beetje gerommeld in huis en op de pc. Johannes heeft rugklachten momenteel dus  smeren en rustig aan doen. Ik verschoon de cavia’s en Johannes brengt ons reusje vers groenvoer. In de middag kot moeders nog even koffie drinken en brengt zwarte wol voor me mee, daar had ik om gevraagd. het breien gaat nog steeds leuk en door het achterpand van het truitje is nu af. Ik doe wat werk in het prijsvragen-freaks forum en vul meteen weer acties in en tot mijn ergernis is er al veel te veel van sinterklaas het is verdorrie pas half oktober. De eerste prijsvragen liepen al af op 7 oktober en die beste man komt dan pas na 2 maanden!!! In de avond kijken we wat tv en de dag is verder zo om, we hebben het gewoon heerlijk rustig gehouden.
Morgen begint de gewone werkweek weer en Johannes zal  in ieder geval morgen thuis werken ivm rug en hopelijk dan weer beter dat hij rustig kan autorijden.Nu naar de badkamer douchen en bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.