Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20okt/120

Heerlijk weekend zo’n relaxte zaterdag!

Vanmorgen sliep ik tot ik wakker werd, dat was half 12 Johannes was toen net een half uur op.
Ik had geen zin om me aan te kleden dus hield ik mijn pyjama lekker aan wel schoenen aan, ander glij ik uit op de houtenvloer, is glad op sokken.
Wel een trui aan over mijn pyjama, maar echt koud is het eigenlijk niet het s voor deze dagen warm in oktober, gisteren 20 graden nu rond de 18 en zonnig  wel hadden we beetje miezelregen, maar het is super weer.
Ik belde eerst gezellig met Nienke en we hielden het kletsen en al spelend samen op Facebook gewoon 2,5 uur uit, erg eigenlijk maar wel super gezellig en wij kunnen met zijn tweeën elk tegelijk bellen dus ook Johannes kletste lekker mee.
Toen kwamen er twee meisjes aan de deur ze wilden spulletjes hebben voor goede doel dus dat hebben we gedaan wat gewonnen dvd’s, speciale kook kaarten van Gordon Ramsey en een serviesje en omdat het zwaar was liep Johannes even mee naar hun huis, de ouders helemaal blij met alle spullen en het bleek voor de Pijler te zijn.
De Pijler si de kerk waar mijn moeder heel veel doet, dus ik heb haar beloofd dat ik van de week ga opruimen en haar de rest zal geven voor het goede doel zoals pc games en allerlei andere dingen die ik niet gebruik en zo goed doel geef.
Terwijl Johannes daarmee bezig was pakte ik de stofzuiger en ging ook aan de slag en schrok me echt lam toen hij met mijn moeder opeens in de kamer stond, ha ha ik heb ze niet gehoord.
Even ervoor had ik gepost op FB dat de gewonnen ijsmachine binnen is gekomen en moeders kwam even testen en ze had ook nog een verjaardagscadeau bij zich, had ik nog tegoed.
Ik kreeg een set breinaalden, 2 rondbreinaalden en een koker om de breinaalden in op te bergen ben er erg blij mee.
Ook heb ik nu dus wel een Giant Skylander want ik heb de uitbreiding besteld met het nieuwe spel erbij, dus we zijn benieuwd vanavond spelen we er wel mee.
1004004012375131 skylanders-giants-tree-rex-and-stealth-elf_528x297
Er is heel groot verschil tussen de kleine van serie 1 &2 end e Giants, ha ha zo gaaf kijk hier maar naar de verhouding.
De giant is Tree Rex en die heb ik dus en de kleine is Chop Chop en ook die heb ik en die si van serie 1.
Goed toen was het tijd om de ijsmachine te testen, bevroren fruit uit de vriezer en die moet je dus hele ven laten staan, anders wordt het schilferig.
Allerlei smaken geprobeerd bv chocolade met banaan voor Johannes, moeders ananas, banaan en bosvruchten en ik had banaan en aardbei en daar heb ik foto van gemakt.
391698_476255535742557_1214092251_n        3187de60272cd2cb0d940db7bdddb25b_thumb
Sommige fruit smaken erg zuur, maar het is erg lekker en gezond want het is niet meer dan dan fruit uit de vriezer dat samen geperst wordt tot dit heerlijke gerecht.
Ik ben dus dolblij met deze mooie prijs en zal die zeker gaan gebruiken, schoonmaken was ook in handomdraai gedaan en hij \staat nu in de kast en zal vel gebruikt worden.
met moeders zitten kletsen, koffie gedronken en toen ging ze weer naar huis en ik gaf haar nog wat breiwerk mee dat ik af had 2 mutsen, 2 ballen en 2 sjaals.
Nu ben ik met baby trui bezig en begin ik ook direct aan dekentje en uiteraard de sokken testen dus voorlopig kan ik vooruit.
Johannes en ik deden de rest van dieren, maakte eten en gingen bij de tv zitten Skylanders spelen het nieuwe spel is anders veel kleine spelletjes erin en andere bediening.
De giants kunnen niet in andere spel, wel kunnen de kleine van serie 1 en 2 erin, in het spel van de giants kan je alle poppetjes gebruiken dus dat is handig.
we hebben direct een paar uur zitten spelen en toen nog even op de pc, nu is het weer de hoogste tijd om te gaan douchen.
we hebben vandaag heerlijk niets bijzonders gedaan, lekker relaxt dus en nu lekker slapen en morgen weer zo’n rustige dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.