Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19okt/122

Weer eens gereden in mijn Canta

Vandaag erg vroeg op, koffie en toen in mijn Canta gestapt en Johannes reed achter me aan, in zijn BMW reed hij nog geen 45 km per uur omdat hij achter me bleef rijden op weg naar de garage.
Ik wachtte daar op hem zodat hij sleutel kon inleveren en zij de winterbanden eronder kunnen zeten.
Johannes reed vervolgens met mij mee naar de apotheek om medicatie op te halen en toen naar huis, ik parkeerde mijn canta op de oprijlaan, tjee dan valt die erg op  is ook erg klein vergeleken met de BMW, lol.
Al snel kwam Sjoerd gezellig en later schoon huis, ondertussen belde ook DAS en ze gaan me helpen met de zorgverzekeraar en het is nu zo dat er een geschil is, dus nu gaan ze het toch opnieuw voorleggen en moet ik die beslissing afwachten en wellicht dan toch weer aanvechten maar goed we wachten het nu maar even rustig af, het doet me al heel goed dat er nu een advocaat van DAS is om me te helpen.
Ik deed de dieren en rommelde op de pc, breide weer lekker verder en toen kwam de post.
Ik heb twee leuke breiboxen gekocht, was super aanbieding 2 voor prijs van 1 en er zit in elk 5 breinaalden zonder knop , 3 bollen wol en een boek met patronen en uitleg.
Hiermee kan ik dus  nu gaan kijken of ik pantoffels en sokken kan gaan breien.
92000000000313109200000000033610
Ik ben er super blij mee, ik ben ondertussen een baby rui aan et breien en het achterpand is bijna af, tussendoor een bal gebreid en een sjaal.
Na de lunch was het tijd om naar de HA te gaan, ik moest de griepprik en een andere injectie halen dus in de Canta en Johannes reed mee, want erna heb ik hem bij de garage afgezet en gewacht tot alles ok was, toen reden we naar huis, Johannes reed nu wel gewoon de snelheid.
Thuis gekomen eten gemaakt, de boodschappen kwamen en in de avond lekker voor de buis en het was een zeer drukke week voor ons beide en dit weekend doen we dus gewoon echt helemaal niets.
Voor nu gaan we douchen en bedje in………….. 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. mag ik weten waar die breibox te koop is Ziet er echt leuk uit

  2. Anja ik heb je de info gemaild


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.