Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/120

mens erger je niet……..

Vanmorgen stond ik 9 uur op, was nog doodmoe heb erg slecht geslapen maar goed komende nacht beter denk ik dan maar.
Johannes werkt thuis die komt letterlijk om in het werk en heeft het dus extreem druk.
Al vroeg is de monteur er en wordt mijn rolstoel weer stuk completer met hoofdsteun en gordel, nu alleen nog de verlichting, maar met daglicht kan ik nu alles weer doen en veilig.
Ik verzorg de dieren en rommel in huis…..ben ondertussen aan het breien en Nienke belt maar Johannes heeft telefonisch druk dus bellen lukt even niet, ik bel haar morgen terug als het me lukt.
Lianno zijn nieuwe voogd belt en we maken afspraak voor kennismakingsgesprek, hier kijk ik naar uit.
Ik moet eigenlijk  bellen met mijn zorgverzekering die uiterlijk 1 oktober een beslissing zou geven over de aangepaste stoel waar ik al een jaar mee bezig ben, maar ik heb nog niets gehoord.
Ondertussen belt de nieuwe leverancier want de gemeente heeft weer een andere gekozen en nu moeten alle middelen omgeruild worden en ik heb enkel nog een duw rolstoel en die wordt morgen omgeruild, de rest is achter gebleven in de huurwoning toen we vorig jaar verhuisde.
Mijn eerste lap om een bal van te maken is klaar.
Leuke roze, paars en cyclaam, als we hem nu goed aan elkaar naaien, dichtmaken aan boven- en onderzijde dan krijg je dus zo'n bal.
Kan er ook nog iets in doen dat hij rammelt.
De bal op de foto si een voorbeeld.....en het lapje is erg simpel te breien.
bal

Goed dan is het al weer einde middag en besluit ik toch maar te bellen, ik laat Johannes meeluisteren en geloof me na dit gesprek was ik compleet gefrustreerd en boos en alle shit die je kan voelen als mensen niet eerlijk zijn, dingen beloven die ze niet doen.
Mijn dossier zou ter herziening en nieuwe beoordeling worden voorgelegd aan een commissie maar dat is dus niet gebeurt, de brievend ie zijn verstuurd naar de leverancier ipv naar mij krijg ik dus ook niet alsnog, ik heb de afwijzing en daar moet ik het mee doen.
Nu klachten procedure gestart en morgen advocaat regelen om afwijzing aan te vechten, zelf kan ik het niet meer ik ben het spel mens erger je niet nu spuugzat na een jaar, elke keer wijzigde men daar de spelregels of hanteert ze anders dan gebruikelijk, verwijst naar voorwaarden waaraan ik meer dan voldoe en ik zit compleet vast in een spinnenweb bij ze.
Goed klachtenformulier ingevuld en morgen verder maar alle stress, frustratie, onnodige doktersbezoeken op hun commando het kan en mag blijkbaar allemaal……….en niets wat ik op hun verzoek heb gedaan afgelopen 11 maanden 3 weken  het resultaat is niets, nou je een brief met daarin als reden u voldoet niet aan de voorwaarden, maar als je ze spreekt zeggen o u voldoet wel maar er verandert niets.
Al die mensen zeggend at ze begrijpen dat ik gefrustreerd raak ervan en verward, maar kunnen niets doen, ik moet het via de juridische afdeling aanvechten, nou prima rechtsbijstand is er dus niet voor niets de soap wordt vervolgd.
Daarna eten gaan koken en eten, Lianno belde dat  was wel weer fijn en hij was verdrietig omdat hij liever hier wil zijn.
We kletsen ons kwartiertje vol en dan kijken we wat tv, ik brei nog wat en nu ga ik douchen en mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.