Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12okt/120

Weekend met Lianno begint

Vanmorgen op tijd op, koffie en ontbijt.
Johannes werkt thuis en dat komt omdat we Lianno gaan ophalen voor het weekend, dit si de eerste keer dat hij hier weer van vrijdag tot en met zondag is.
Ik ruim nog eerst even op in huis en doe de dieren en dan rijden we naar Hoenderloo, Lianno is al klaar en we rijden snel weer terug.
We zijn om 13.15 uur thuis, samen even lunchen en dan moet Johannes weer aan de slag.
Johannes heeft en belangrijk overleg van 14-16 en Lianno en ik zijn dan stilletjes beide bezig met een spelletje en we vermaken ons prima.
We eten lekker pizza Hawaï daar is Lianno gek op en kletsen gezellig tijdens het eten.
Lianno heeft zakgeld gespaard en samen gaan we op zoek naar leuk spel voor zijn PSP, online is dat vaak goedkoper maar ja soms moet je dan wel langer wachten dan als je naar de winkel gaat, maar hij heeft mazzel  bol heeft het en als het goed is komt het morgen al binnen.
Samen met Lianno doe ik de kinder prijsvragen en vooral  de sinterklaasacties vindt hij erg leuk, en ja ze zijn er nu al volop…hoezo vroeg he?
Een van de acties is een verlanglijstje insturen van 6  artikelen met maximale waarde 600 euro,  grote prijs voor kids en hij is daar een hele tijd mee bezig om het goed uit te puzzelen en stuurt het in, nu gaat hij ervan dromen dat hij wint.
Lianno heeft al een paar leuke dingen gewonnen met acties, kinder prijzen, maar ook een Samsung  Tab 10.1, en een limited edition van 4 MP3 spelers bij elkaar dus hij weet hoe leuk het is.
Daarna gaat hij douchen en dan naar zijn kamer, licht mag dan half uur aan en dan kom ik het uitdoen en gaat slapen en hij is meteen vertrokken.
Johannes en ik kletsen nog wat en dan ga  ik ok douchen, Lianno gaat om 22.00 naar zijn kamer en 22.30 uur licht uit, dat is een half uur alter dan op de groep.
Nog even en Lianno gaat later naar bed dan ik, maar hij heeft genoeg slaap want hij is altijd uit zichzelf vroeg op en loopt niet te gapen of zo en is de hele dag gewoon actief dus zal wel goed zijn denk ik dan maar.
Ik ben natuurlijk altijd veel sneller moe ook door mijn gezondheid en soms ben ik dan wel jaloers op zijn energie, ik krijg ook altijd wel energie van dat  actieve manneke in huis, is gewoon leuk.
Als ik Lianno welterusten zeg meld hij nog even hoe blij hij is met ons en  hoe blij hij is dat hij nu 2 nachtjes weer hier is en hoe hij hoopt meer te mogen op korte termijn, lief he?
Zo nu ga ik zelf ook slapen morgen nieuwe dag en die begint vroeg we hebben met Lianno afgesproken dat we om 9 uur opstaan. 
2dt0gfq

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.